adampio
Gość
|
Co ciekawego jedliscie dzis na sniadanie?
Moje bylo standardowe: omlet z czterech zoltek i jednego calego jaja usmazony na 30 gr masla wlasnej roboty twarozek z chilli i smietana 38 % lyzeczka dzemu z abrikosa
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja jeszcze nic, nie liczac kawele z masele
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Jazzman
Gość
|
Ja jeszcze nic, nie liczac kawele z masele U mnie podobnie Co do standardowych posiĹkĂłw, to dla mnie posiĹkiem podstawowym sÄ
şóĹtka sadzone jednym biaĹkiem na boczku z paprykÄ
, z dodatkiem sosu pomidorowego, czosnkowego i chilli. Jak maĹo B, to startym serem sypiÄ jeszcze
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Co ciekawego jedliscie dzis na sniadanie?
Moje bylo standardowe: omlet z czterech zoltek i jednego calego jaja usmazony na 30 gr masla wlasnej roboty twarozek z chilli i smietana 38 % lyzeczka dzemu z abrikosa
Nie mam apetytu, wiÄc tylko 4 jaja na smalcu i Ĺredni ziemniak. Gdybym wiedziaĹ, Ĺźe zaĹoĹźysz taki temat, zrobiĹbym z tego omlet
|
|
|
|
|
|
|
Jazzman
Gość
|
Ja jeszcze nic, nie liczac kawele z masele U mnie podobnie Co do standardowych posiĹkĂłw, to dla mnie posiĹkiem podstawowym sÄ
şóĹtka sadzone jednym biaĹkiem na boczku z paprykÄ
, z dodatkiem sosu pomidorowego, czosnkowego i chilli. Jak maĹo B, to startym serem sypiÄ jeszcze O maĹle zapomniaĹem.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wszystko siÄ zgadza. Nóş z prawej, widelec z lewej...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Gość
|
Wszystko siÄ zgadza. Nóş z prawej, widelec z lewej... U praworÄcznych
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Wszystko siÄ zgadza. Nóş z prawej, widelec z lewej... A Ty Renia nie jadlas jeszcze sniadania?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ja jeszcze nic, nie liczac kawele z masele Ja tak samo, tylko kawa na razie.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wszystko siÄ zgadza. Nóş z prawej, widelec z lewej... A Ty Renia nie jadlas jeszcze sniadania? Dwa. GoĹci miaĹam...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja jeszcze nic, nie liczac kawele z masele Ja tak samo, tylko kawa na razie. Kawa, kawa, ale powiedz z jakimi dodatkami! Pewno szkalna Ĺmietany w sumie wciÄ
gniÄta, ale naturalnie "bez Ĺniadania"
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To czerwone, to sÄ
skwarki boczku?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja taki tĹuĹciutki wybieram. Ten chudy, jak siÄ wysmaĹźy, to jest sĹony jak zaraza...
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
ToĹź to duĹski bekon przecieĹź. Oni boczku nie znajÄ
.  Zgadza sie becon, Boczku rzeczywiscie nie znaja. Ale zeby od razu skwarki? Chrupiacy bekonik, kochana. Tluszczyk poszedl w jajka razem z maselkiem.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Ja taki tĹuĹciutki wybieram. Ten chudy, jak siÄ wysmaĹźy, to jest sĹony jak zaraza... No i jak jesz ten tlusciutki boczek? Na surowo? Bo jezeli jest nie do zjedzenia po smazeniu to musisz go albo piec allbo gotowac, tak? I gdzie wowczas jest ten tluszcz? Bo juz nic nie kapuje?
|
|
|
|
|
|
|
|