|
Zyon
|
Wlasnie obsunalem flaki wolowe, co o tym sadzicie? Nie nazbyt ketogenne? Dojesc chalwy bez cukru czy moze kartofla kawalek?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Gość
|
Jak flaki, to tylko z firmy Abel, a nie Kain! Pychotka, tylko trochÄ za pieprzne, jak na mĂłj gust. A majeranku w sam raz!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja lubie pieprznie i ostro jak wiadomo, choc to podobno zle, bo za duzo testosteronu a ten naraza na klopoty Tak pisalo w ksiazce o genach Ale pod wzgledem jakosci bialka to chyba sa calkiem ok?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Gość
|
Jasne. Lepsze niĹź miÄĹnie.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No wlasnie, na flaki i watrobke ostatnio mam faze wieksza niz na zoltka A tahini z kolei nie ruszylem od tygodnia Cieszyc sie czy plakac?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Gość
|
Ĺrutuj, Ĺrutuj... To nic zĹego.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nie srutuje dla srutowania, tylko lubie te wschodnie przyprawy i lubie eksperymentowac ze smakami. Tahini dosc mocno odciska swoj orzechowy posmak na potrawach i przez to szybko sie nudzi. Curry, pieprz cayenne czy papryke chili daje do czego sie da
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A konsystencja jak, moĹźna ujechaÄ?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A konsystencja jak, moĹźna ujechaÄ? MaĹÄ
muszlÄ mam, nie prĂłbowaĹem.
|
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Gość
|
Trzy dni w tygodniu trzeba siÄ bez jaj obywaÄ i spoko, podobno. Ja juĹź drugi dzieĹ mam salceson wĹoski, dzisiaj ze ĹmietankÄ
, bo dzieĹ mleczny mam. Mnie ostatnio do jaj jakos nie ciagnie. Oczywiscie oprocz drapania, to codziennie rano Jasna sprawa. Babcia mowila, ze trzeba myc, a nie drapacÂ
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No ale na Wielkanoc drapnÄ
Ä sobie moĹźna? Â Ba! I w cebulce pogotowaÄ...
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A potem do chrzanu. Â JuĹź tylko dziadkiem moĹźna zostaÄ...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jak by tak trochÄ te jajca podostrzyÄ, to jeszcze samemu moĹźna by co zmajstrowaÄ.
|
|
|
|
|
|
|
|