Gavroche
|
Eee, i bez ostrzenia się da, tylko po co, kiedy planowana eksterminacja Słowian nadchodzi...
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale tylko Pluszzzz Minerały (co to k... jest?) tabletki musujące z fajną chemią?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A cholera wie, ale nazwa przednia.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A cholera wie, ale nazwa przednia. Mnie się kiedyś podobało "No to Frugo!" zgrabny slogan, ale nie aż tak, żeby to pić...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A mi się podobało - sosy Billi w każdej chwilli, ale nie pamiętam co się pod tą nazwą kryło.
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
A cholera wie, ale nazwa przednia. Mnie się kiedyś podobało "No to Frugo!" zgrabny slogan, ale nie aż tak, żeby to pić... e ...tam zaraz nie dalo, zielone bylo calkiem calkiem
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A cholera wie, ale nazwa przednia. Mnie się kiedyś podobało "No to Frugo!" zgrabny slogan, ale nie aż tak, żeby to pić... e ...tam zaraz nie dalo, zielone bylo calkiem calkiem Nigdy nie lubiłem słodzonych płynów, napić się tym nie można...
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
A cholera wie, ale nazwa przednia. Mnie się kiedyś podobało "No to Frugo!" zgrabny slogan, ale nie aż tak, żeby to pić... e ...tam zaraz nie dalo, zielone bylo calkiem calkiem Nigdy nie lubiłem słodzonych płynów, napić się tym nie można... A ja tak ale tylko do degustacji
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Uzupełniałeś zielone węglowodany?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Bardzo dobre śniadanko: -8 żółtek sądzonych na smalcu -ze 150g gotowanych skórek wieprzowych -domowy ketchup Omniommniommniom.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Zoltka sa cukroggenne i rakotworcze, bo lekarka "uznaje, ze" sa Adasko to chyba na ultrafanatyzm zachorowal, serio mam wrazenie, ze im bardziej sie staram byc mily tym bardziej on jest podejrzliwy i szuka spiskow
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
Toz to sie w zdrowej glowie chorego nie miesci Chyba spowodowalo jakies zwarcie w obwodach i Adam wrocil do starej postaci, podstarzalego trolla Broni tej Witoszkowej jak Czestochowy
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Toz to sie w zdrowej glowie chorego nie miesci Chyba spowodowalo jakies zwarcie w obwodach i Adam wrocil do starej postaci, podstarzalego trolla Broni tej Witoszkowej jak Czestochowy To bardzo proste, bo po Witoszkowej to tylko bretharianizm zostaje jako wyższy level, a porządek Wszechświata jest, jaki jest i mury głodowego więzienia się wokół Adasia zamykają...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Tylko jak potem to powietrze rotowac? Dla mnie ciekawe jest to, ze zadanie prostego pytania od razu jest podstepem i manipulacja, normalnie fanatyk
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
A mnie się zdaje, że to jego sprawa, jak je. Nie je tak głupio wcale, choć na swój dziwaczny sposób... Inna droga niż DO na uzyskanie zdrowia, trochę na około i pod górę, przez strumień i błoto, ale co mi tam. Trochę to ortorektyczne, więc z deszczu pod rynnę, ale co kto lubi... Ja lubię czasem powydziwiać i zjeść nadziewaną bekonem kaczkę w śmietanie, albo jeszcze większy odpał: suflet serowy z szynką i groszkiem.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Jeszcze jakis czas temu jadal produkty,kt sprawdzaly stabilnosc ustroju Co by organizm nie zalomnial z czym to sie je. Taka dietetyczna cieciorka
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Taaaa, masło fistaszkowe było cacy, teraz prażone orzeszki są be, ale tahini jest ok, póki Witoszkowa nie dokona kolejnej genialnej obserwacji i kolejnego podziału świata żywności. Ojciec Wirgiliusz z tego Adasia, ja osobiście wolę ŻO w wersji młodego Kwaśniewskiego.
|
|
|
|
|
|
|
|