Autor
|
Wtek: Sniadanie (Przeczytany 3142662 razy)
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
U! To polecisz z nadawaniem, jak nic!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Rafale, to nie jest tak, że ja przypadkiem na taki, a nie inny trop włażę. Mozolnie, bo mozolnie, ale wiedzę przyswajam. To co, że jestem w podstawówce .... http://forum.dr-kwasniewski.pl/index.php?topic=4976.msg357703#msg357703... i nieco inaczej niektóre zagadnienia widzę. Rzekłbym przyziemnie. http://forum.dr-kwasniewski.pl/index.php?topic=968.msg357368#msg357368... Ale ja nie o tym, przecież. W wielu pracach naukowych za szczyt osiągnięć cywilizowanego człowieka uznawana jest jego pozycja w łańcuchu pokarmowym. Rzeczywiście, tak było i jest, ale- i tutu użyję rebusowego skrótu myślowego- ... po co trud Przyjaciela mojego dla opracowania sposobu żywienia ludzi "najbardziej zbliżonego do naturalnego". Na dzień dzisiejszy i jutrzejszy Nasza, Wasza i także moja szczytowa pozycja nie jest zagrożona. Według grafu jesteśmy konsumentami i ..., a więc żryć nam jedynie wypada LCHF, HCLF, HCHF, LCLF oraz według całego szeregu innych i ... wszystko będzie olrajt!. I poleciał ... .
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Rafale, to nie jest tak, że ja przypadkiem na taki, a nie inny trop włażę. Mozolnie, bo mozolnie, ale wiedzę przyswajam. To co, że jestem w podstawówce .... :lol Bym podejrzewał premedytację właśnie . A wracając do tego łańcucha... Jak widać ze schematu - przede wszystkim Słońce. Codziennie puszcza Ci darmowy przekaz. Tak więc Słońce, cała reszta to pasożyty i pośredniki . Tylko Pani Aura ma prawo co nieco uszczknąć z tego przekazu, reszta (chmury wulkaniczne, itp.) jest marginalna. A było tak nawet że w dobie zielonej energii - w średniowieczu, przodkowie gospodarkę na Słońcu założyli. Ponieważ wiatraki i koła wodne słońcem głównie pędzone były. A było to za sprawą wiatru przez słońce dującego i wód przez słońce krążących między podziemiem a niebem...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Rafale, to nie jest tak, że ja przypadkiem na taki, a nie inny trop włażę. Mozolnie, bo mozolnie, ale wiedzę przyswajam. To co, że jestem w podstawówce .... :lol Bym podejrzewał premedytację właśnie . A wracając do tego łańcucha... Jak widać ze schematu - przede wszystkim Słońce. Codziennie puszcza Ci darmowy przekaz. Tak więc Słońce, cała reszta to pasożyty i pośredniki . Tylko Pani Aura ma prawo co nieco uszczknąć z tego przekazu, reszta (chmury wulkaniczne, itp.) jest marginalna. A było tak nawet że w dobie zielonej energii - w średniowieczu, przodkowie gospodarkę na Słońcu założyli. Ponieważ wiatraki i koła wodne słońcem głównie pędzone były. A było to za sprawą wiatru przez słońce dującego i wód przez słońce krążących między podziemiem a niebem... I stąd się bierze zapewne owe przyziemne zapatrywanie, znaczy z tej pozycji. 400lat na ziemi, to piękny wiek i o konia można zadbać.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dla pegaza starczy połowa tego . To piszę ja Źfógełkowy, czy jakoś tak.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No, no...
|