Autor
|
Wtek: Sniadanie (Przeczytany 3140036 razy)
|
MariuszM
Go
|
Slonce,slonce Peru
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Slonce,slonce Peru A pejsy z lamiej wełny gdzie?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Vvv "przerobi" zdjecie viola
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Vvv "przerobi" zdjecie viola Tak, Adasiu, jeszcze się taki nie urodził, który by zdołał mnie z Mariuszem skłócić. Jednak z powodu, że mój młodszy Kolega żelastwem zaczął ciskać, zauważ- logicznie będzie, że i z Silnorękimi trudno będzie mnie skłócić. Nie raz to sobie przypomnę. Ot!- jebus rebucki. A Tobie zaś, Państwu, "Karwam", Kibolom, Kanapkom, Jajogłowym, Chorym, Bogobojnym przypomnę, że klucz do "knajpki" leży na talerzu, a tylko niekiedy w misce się zawieruszy.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Vvv "przerobi" jeszcze się taki nie urodził, który by zdołał mnie z Mariuszem skłócić. Zważ, że ja nie widzę tego co wypisujecie sobie w wątkach dla zaawansowanych, więc do mitologii politycznej się nie odniosę. Czasami linka podrzucę, czasami obrazek, ale taki co się Admin może uśmiechnie, a nie zatroska. Jak coś chcecie bym "przerobił" to jaśniej lub z linkiem, prawie wszystko można przerobić w inspirujący żart.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jutro Radziu, co będzie jutro?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jutro to jeszcze nie wiem, ale przed chwilą zasunąłem serniczek z patelachy: 150g twarogu wiejskiego 6 żółtek od baby 100g masła też od baby 30g powideł śliwkowych od mamusi
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A twaróg był od chłopa?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dla równowagi. Ale jakbym sobie tego nie wyobrażał, wybucham śmiechem...
|
|
|
|
|
|
|
|
|