Diogenes z Synopy
Go
|
36 % jest wszędzie dostępna, i to kilka marek ! potaniała na lato ! chyba nadwyżkę mamy w Polsce mlecznych ( Rosja nie bierze ? )
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
36 % jest wszędzie dostępna, i to kilka marek ! Ja,ja. To bylo widzac. potaniała na lato ! chyba nadwyżkę mamy w Polsce mlecznych ( Rosja nie bierze ? )
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Wszystko jasne...juz wiem dlaczego nie wiem, ze jestem otyly... Zapamietajcie sobie: śniadanie zjedzone po godzinie 9 jest dla naszego organizmu zdecydowanie zbyt późne. Aby wyregulować metabolizm i czerpać ze śniadania wszystko to, co najlepsze, powinniśmy spożyć je najpóźniej godzinę po przebudzeniu. Specjaliści do spraw żywienia zalecają, aby wartość odżywcza naszego śniadania wahała się pomiędzy 300-500 kcal. Zdecydowanie lepiej jest wybierać dania, zawierające m.in. dużo błonnika - dzięki nim dłużej będziemy czuli się najedzeni i bez większego problemu doczekamy do drugiego śniadania. http://smaker.pl/newsy-najwieksze-grzechy-zywieniowe-jakie-popelniamy-o-poranku,1898610,a,.html
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Bardzo dobre rady, ale do błonnika dodałbym jednak porcję owoców, bo to wiadomo - bezcenne źródło cukrów prostych, witamin i minerałów.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wszystko jasne...juz wiem dlaczego nie wiem, ze jestem otyly... Zapamietajcie sobie: śniadanie zjedzone po godzinie 9 jest dla naszego organizmu zdecydowanie zbyt późne. Aby wyregulować metabolizm i czerpać ze śniadania wszystko to, co najlepsze, powinniśmy spożyć je najpóźniej godzinę po przebudzeniu. Specjaliści do spraw żywienia zalecają, aby wartość odżywcza naszego śniadania wahała się pomiędzy 300-500 kcal. Zdecydowanie lepiej jest wybierać dania, zawierające m.in. dużo błonnika - dzięki nim dłużej będziemy czuli się najedzeni i bez większego problemu doczekamy do drugiego śniadania. http://smaker.pl/newsy-najwieksze-grzechy-zywieniowe-jakie-popelniamy-o-poranku,1898610,a,.htmlAle już nie emerytury...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
W domu taniej wychodzi.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Śmietana 40 %tylko u DOBRODZIEJKI ,tylko trzeba poszukać żródełko dobrobytu elitarnego.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Pod nosem mam dobrą 30% w sklepie optymalnie zaopatrzonym bez szukania.
|
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ja tylko sprawdzam czujność...
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Jak bić to tylko podtlenkiem, pełny odlot podtlenkowo-tłuszczowy.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
On nie o tym...
glodnemu chleb na mysli...
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
osmiorniczek i policzkow bawolich nie widze....
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Żółtka, Masło Kapusta kiszona Biały kwaśny i słony twardy ser w białym kolorze. Czosnek wspomagająco. Kawa ze śmietanką lub może śmietanka z kawą.
Bardzo bardzo lubię kiszoną kapustę do takich placko-omletòw
|
|
|
|
|
|
|
|