Diogenes z Synopy
Go
|
a ja wolę coś przegryźć niż łykać syntetyczną vit C .
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
No tak, w zielenie wszystko jest co trzeba i smaczna
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A ja jem naprawdę niewiele surowego roślinnego śmiecia (pół pomidorka, ogórek kiszony, pół banana) czasami nawet przez wiele dni tylko produkty zwierzęce, i nie mam żadnych objawów niedoboru askorbinianu.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Po 20 latach zaczną się uwidaczniać...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To już po dwakroć powinien mnie gnilec zjeść.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
My dziś w rozjazdach (mąż wykorzystuje chorobowe na zrobienie tarasu) Dlatego rano tylko szybka kawa z masłem, po powrocie wrzuciłam "na ruszt" omleta, a potem będzie ta odmrożona pieczeń z sosem pomidorowym. Z wczoraj zostało mi trochę brokuła i kalafiora, więc posłużą jako dodatek polane tłuszczykiem ze skwarkami.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
My dziś w rozjazdach (mąż wykorzystuje chorobowe na zrobienie tarasu) ............
Aniu, lepiej uważajcie z ta pracą męża, bo synową kontrolowali z ZUS-u, jak była na zwolnieniu (pomimo, że była po operacji kręgosłupa).
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Do miesiąca płaci zakład pracy, potem ZUS, więc póki co nie ma niebezpieczeństwa, bo szefa mój Darek ma OK
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
My dziś w rozjazdach (mąż wykorzystuje chorobowe na zrobienie tarasu) ............
Aniu, lepiej uważajcie z ta pracą męża, bo synową kontrolowali z ZUS-u, jak była na zwolnieniu (pomimo, że była po operacji kręgosłupa). U mnie też byli. W ostatnim dniu zwolnienia. Piątek ok godz 15:30. (tak pracują, że aż prawie weekend "zachaczają").
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Po co chodzicie na zwolnienia?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Żeby remont się zwrócił.
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
pasztet i żurawina, ogórek kisz. mały 2 gofry z masłem smacznym i emmentalerem ( bo w Sridlu promocja na sery żółte ) . Kupiłem ze 2 kila.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Takie z soją i olejem?
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Trzeba wierzyć, bo co pozostaje?
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Na zapleczu robią gorsze rzeczy. Ja też kupuję zwykłe sery, czasem holenderski Old Amsterdam, muszę ufać.
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
Lidl pod marka Milbona wytwarza przynajmniej 4 rozne gatunki zoltych serow i z opisu etykiet wynika, ze tylko jeden z nich jest bez dodatkow. Jaki bylby sens wprowadzac konsumenta w blad?
|
|
|
|
|
|
|
|