renia
|
To żeś Anulce apetyt podkręcił...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
już zjadła zapewne . Mielone wcale nie lepsze, bo tam niewiadomo co w środku
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Zamroź. Będę w Szklarskiej Porębie to przyjadę i mi odgrzejesz. Zjem za karę podwójne porcję
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
to ja lepsze numer sobie zrobiłem. Przed konsumpcją mózgu, włączyłem sobie film gdy jakiś wariat jadł mózg z żywej małpy. Silną wolę ćwiczyłem i czy jestem naprawdę zmotywowany. . Zosi nie pokazałem.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
O mózgu żywej małpy oglądałam, ale widziałam też film "Wszystkożerni" , po którym miałam pewne problemy z jedzeniem mięsa Na konsumpcję płucek zapraszam, tyle że Szklarska Poręba to niekoniecznie nasze okolice. Kotlina Kłodzka trochę w bok
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Takie rzeczy to pełowiacy wyprawiają, a nie praworządni obywatele...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Już bym wolała dostać 2 śledzie...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale jak już to pewnie wypatroszone...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ryby są paskudne w oprawianiu.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A to ja mam odwrotnie...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Umówmy się Diogenes, że nic mi nie przywieziesz, wystarczy, że przyjedziesz i te płucka zjesz Jeszcze was kawą poczęstuję i jakimś sernikiem, jak tylko odpowiednio wcześnie mnie poinformujesz, że wpadacie w gościnę
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Umówmy się Diogenes, że nic mi nie przywieziesz, wystarczy, że przyjedziesz i te płucka zjesz Jeszcze was kawą poczęstuję i jakimś sernikiem, jak tylko odpowiednio wcześnie mnie poinformujesz, że wpadacie w gościnę toć tak z pustymi ręcami w gości nie wypada . Choć słoik łoju złożę w darze > > > dziś rano kotlecik, gofra posmarowałem wspaniałym smalcem spod owego. Pasztet z woła wątroby z żurawiną. I ser żółty z masłem na goferku. Nać, ogórek kisz. Na obiad też kotleciki będą, sos zagęszczę żółtkami. Kawałek WiO - brokuł z masełkiem i łyżka buraczków, pyrki dwa.
|
|
|
|
|
|
|
|