Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
300 ml lodów. Toż to dla krasnala maszyna .
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I co? Zadowolona z tego jesteś?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Możesz Reniu kupować w ciemno...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Każdy kubek 300 ml, razem 600 ml, na jedno posiedzenie dla nas jak znalazł. Jestem zadowolona z zakupu
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Możesz Reniu kupować w ciemno... Masz coś takiego...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Każdy kubek 300 ml, razem 600 ml, na jedno posiedzenie dla nas jak znalazł. Jestem zadowolona z zakupu Mam nad czym myślec, ale chyba jednak nie kupię, gdyż rzadko lody jemy. Ale jak upały przyjdą, to kto wie...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Oj tam, oj tam. Zaraz się nie powstrzymam... Żyję bez garnków Zeptera i bez thermomixa i co? Daję radę... z małą pomocą...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Fajna maszynka, bo lody są gotowe w 15-20 minut, a do tego nie są zbite tylko puszyste i delikatne. Po trzecie 8 dych nie majątek
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Właśnie. W tych lodach własnej roboty nie podoba mi się to, że są takie twarde...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Żyję bez garnków Zeptera i bez thermomixa i co? Ale strzykawkę do robienia kawy masz.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jak się lodów zachciewa, to jedzie się do Grycanna... Na rurkę z kremem!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Żyję bez garnków Zeptera i bez thermomixa i co? Ale strzykawkę do robienia kawy masz. Mam, ale ostatnio jakoś ją zaniedbuję. Zapominam o niej. Z ekspresu też rzadko korzystam, tylko taką "zalewajkę" najczęściej piję...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak się lodów zachciewa, to jedzie się do Grycanna... Na rurkę z kremem! To już bym wolała gałkę loda z bitą śmietanką... Chyba na niedzielę zrobię nowe lody (mam jeszcze w lodówce "stare") ale wyprobuję inne (z żółtkami - waniliowe i kilka razy je zamieszam przy mrożeniu)... Może bardziej puszyste wyjdą.
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Właśnie. W tych lodach własnej roboty nie podoba mi się to, że są takie twarde...
A nie możesz wyciągnąć je 15-20 min przed konsumpcję? Będę miękkie
masło na gofrze z pasztetową chłopską, drugi z serem żółtym podpuszczkowym mozzarella (bez smaku jakiś). Pietruszki nać.
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
no to z bidronki wtedy trzeba . Tam papryka się ładnie świeci i pachnie pięknie pieczywo
optykawa oraz mus - galaretka z czerwonych porzeczek przetartych przez sito. Bita śmietana i malinki i borówki amerykańskie. Wiórki czoko.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja do Biedronki nawet nie zaglądam...
|
|