Zyon
|
W tym sęk, że już mu przeszło propagowanie Doktora... Nie ma tam juz do kogo krzyczec, bo tam juz chyba nikt nie zaglada, pasek "ostatnio na forum byli" coraz czesciej miesci jedna linijke. Te jego krzyki teraz by przypominaly pierdzenie myszy w szkatulce z bizuteria. Za to na fb kolejny sie lansuje na Kwasniewskim....tyle, ze pomieszanym z wlasnymi teoriami, niekoniecznie juz sensownymi... https://www.facebook.com/trenerpietrzak/?fref=ts
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
A wspomniał on coś o dr Kwaśniewskim i o DO?
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Komedia Zapatrzony w siebie mocno
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
ale odjazd!
dziś na obiad frytki na łoju i po 1 kotlecie. Powinno wystarczyć. Po 2 ziemniaki.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Gulasz z łopatki na smalcu, ziemniaki z masłem, sałata ze śmietaną, no i lody śmietankowe (okropnie te tłuszcze dziś zmieszałam )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
znajomy wędkarz chciał mi dać siatkę z 4 kila ryb żywych. Podziękowałem. Pomyślałem , że białka rybne tylko w soboty i nieparzyste dni. Zjem za to galaretkę z porzeczek z kremem mascarpone i malinami.
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Go
|
Z ryb to ja najbardziej karkówkę lubię albo boczuś - tylko jego jem na zimno Dzisiaj zrotowałam śniadanie - pewnie jutro pójdę spać bez kolacji? Nic to, za to lody ukręciłam właśnie i będą (mam nadzieję) na deser po śniadaniu albo na podwieczorek, to i kolacji może nie być A lodów to ja mało nie mogę, bo to mi działa paskudnie na nerwy
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Z ryb to ja najbardziej karkówkę lubię albo boczu¶ - tylko jego jem na zimno Dzisiaj zrotowałam ¶niadanie - pewnie jutro pójdę spać bez kolacji? Nic to, za to lody ukręciłam wła¶nie i będ± (mam nadzieję) na deser po ¶niadaniu albo na podwieczorek, to i kolacji może nie być A lodów to ja mało nie mogę, bo to mi działa paskudnie na nerwy Żółtka, śmietanka, nieco cukru? Można skomponować tak by wystarczyły za całe śniadanie
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...na obiad i kolację może być to samo...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
np dzień białek roślinnych
dziś u mnie śniadanie typowo łowieckie. W zasadzie to kupiłem od łowcy i ugotowałem. Białko wołowe królowało, ale nie niepodzielnie (w gofrze mleczne i roślinne i pszenne! ) Do gofra z masłem obgryzłem kości wołowe i zjadłem z nich szpik. Z trzech zostawiłem Zosi do zupy, wydłubałem - żeby się nie męczyła. Trochę podniebienie poparzyłem, jak to zwykle przy szpiku bywa , a wczoraj frytkami ( jakaś zła seria ). Zapomniałem jak to jest z mieszaniem wołowiny i pomidorów . Na wszelki wypadek zjadłem psiankowatego
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
no to teraz się wyparzyła . Do czasu celebracji gorącej optykawy powinna nastąpić remisja
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Nauczyć się jeść to nie takie proste kilka poparzeń i po problemie
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Go
|
...na obiad i kolację może być to samo... Reniu, Tereniu - coraz bardziej Was lubię, jesteście wspaniałe!
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
i miłują pokój.
zjadłem frytki i barszcz młody z kwasem i z 4 żółtkami. Spóźniłem się, więc było chłodne i nie poparzyłem się łojem
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...na obiad i kolację może być to samo... Reniu, Tereniu - coraz bardziej Was lubię, jesteście wspaniałe! i vice versa...
|
|
|
|
|
|
|
|