|
Kryanna
Gość
|
Ale za co? Za jajco! Tak sobie wzajemnie maĹlimy, a co?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Bo z masĹem wszystko gĹadko wchodzi.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Gość
|
weszĹo bez masĹa. Dwie ĹyĹźki galaretki porzeczkowej, 3 kremu z mascarpone, czokolada z migdaĹami. Szklanka kompotu z dojrzaĹego agrestu.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Gość
|
pastwiskowe Ĺniadanie  pasztet z krowiej wÄ
troby, gofra z masĹem, naÄ, pomidoreczki. na lunch:obgryzÄ koĹci bydlÄce, popijÄ barszczem z 4 şóĹtkami i zagryzÄ frytkami na Ĺoju.Â
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Ĺniadanie A breakfastĂłw u was nie podajÄ
?  Co za zacofanie.
|
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Gość
|
Pasztetu dawno nie miaĹam - kupiĹam kawalÄ
dek gotowca ale wcisnÄĹam mojemu mÄĹźu (Jemu wsio rybka) a dla mnie za sĹone toto! MoĹźe upiekÄ go w koĹcu, bo nieco chĹodniej to moĹźna przy garach postaÄ. Gofry teĹź jakoĹ zaniedbaĹam, szybciej placuszki na patelniÄ chlasnÄ
Ä, no i tyle! Poza tym to chyba nie chce mi siÄ specjalnie jeĹÄ - moĹźe to przez te temperatury? No i dobrze, waga teĹź dobrze, chociaĹź mogĹoby byÄ nieco mniej ale pysk bym miaĹa jak ten pies co siÄ z tramwajem zderzyĹ. No to niech jest jak jest, chociaĹź z tyĹu liceum ...
|
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Gość
|
Do mnie, czy ze mnie Reniu? ZresztÄ
mnie to rybka! I tak mam jak najlepsze zdanie o sobie, bo kto jak nie ja?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Z formy jak to piszesz. Masz talent satyryczny...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Gość
|
Ĺniadanie A breakfastĂłw u was nie podajÄ
?  Co za zacofanie. co to za breakfast, gdy kartofle przewaĹźnie na Ĺniadanie i na obiad (prima sort). ByĹby wtedy, gdy oĹmiorniczki krĂłlowaĹy brylowaĹy by na talerzuÂ
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To jest taki patriotyczny breakfast...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Gość
|
...na obiad i kolacjÄ moĹźe byÄ to samo... Jo  ...na obiad i kolacjÄ moĹźe byÄ to samo... Reniu, Tereniu - coraz bardziej Was lubiÄ, jeste¶cie wspaniaĹe! i vice versa... I ja Â
|
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Gość
|
W tak piÄknych okolicznoĹciach przyrody - stawiam lody
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Gość
|
1,5 gofra z masĹem i serem zĂłĹtym. Pomidorki, szcz, naÄ. Zosia- gofra z masĹem i pasztetem naszym i ogĂłreczki ze szcz.
|
|
|
|
|
|
|
|