Autor
|
Wątek: Sniadanie (Przeczytany 3162842 razy)
|
Radzio
Gość
|
O przepraszam, zaĹ CiÄ! To Tobie jest (wy)godnie byÄ "wsio rybÄ
", a ja nie zamierzam byÄ "idiotÄ
", nawet uĹamek tej ... nooo ... dekady. O zaĹ przepraszam!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
WiÄc mierz siĹy na zamiary
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
Rozumiem, ma byÄ bardziej poetycko ... hmm. GruboskĂłrny jesteĹ, czy raczej delikatesik?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Rozumiem, ma byÄ bardziej poetycko ... hmm. GruboskĂłrny jesteĹ, czy raczej delikatesik?
MiÄkisz raczej
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Ja dzisiaj wykombinowalem budyn czekoladowy z malinami. Nie wiem czy robiliscie ale szybko mowiec jest tak: do kubeczka wsypujemy 20 gr kakao i zalewamy 50 ml smietany,ucieramy na gesta mase dodajac po trochu smietany, az dodamy 250-300 ml wowczas wlewamy zawartosc do garnka, do ktorego wbijamy 5 ( albo ile kto chce) zoltek. Wszystko podgrzewamy mieszajac az calosc zgestnieje do konsystencji budynie. Przelewamy na talerz i dodajemy maliny albo to co kto woli, lubi lub uwaza, ze lepiej pasuje. Jak za malo slodkie mozna domiodzic, doslodzic albo do....... Jak dla mnie bomba.
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Gość
|
Dopiero co zjadĹem budyĹ. DosĹodziĹem cukrem waniliowym, wiÄc o takim smaku byĹ. Cukru byĹo aĹź 8g, ale caĹego nie zjadĹem. Na oko 2/3. Do rana wystarczy.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
MiÄkisz raczej Znaczy co, roĹlinka!
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ile şóĹtek w nim utopiĹeĹ...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Pisze, Ĺźe piÄÄ, ale rozumiem, Ĺźe obrazek jest najwaĹźniejszy!Â
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Lepiej rozumiem obrazki... z literami to nigdy nie wiadomo od ktĂłrej strony je czytaÄ, co pisze miÄdzy wierszami...i co autor ma na myĹli...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
Fakt, przy sĹabej woli do rozróşniania barw, moĹźna z krowiakiem pomyliÄ! I tak, drobnymi kroczkami, era trolli dobiegnie koĹca, chyba, ... Ĺźe zmutujÄ
- jak im Ĺźarcie pozwoli.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale ja siÄ stÄ
d nie wyprowadzam, a teĹź za trolla robiÄ.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
BoĹ drugoroczny, Sfaniaku!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
MiÄkisz raczej Znaczy co, roĹlinka! Jak tam wolisz, wszyscy mamy wspĂłlnych przodkĂłw
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
MiÄkisz raczej Znaczy co, roĹlinka! Jak tam wolisz, wszyscy mamy wspĂłlnych przodkĂłw O masz! Znaczy, potrzebujesz slonca i wody. ... Bowiem ziemi niekoniecznie, skoro jestes przejazdem. No!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
MiÄkisz raczej Znaczy co, roĹlinka! Jak tam wolisz, wszyscy mamy wspĂłlnych przodkĂłw O masz! Znaczy, potrzebujesz slonca i wody. ... Bowiem ziemi niekoniecznie, skoro jestes przejazdem. No! Jak wszyscy. Jeszcze powietrza
|
|
|
|
|
|
|
|
|