Autor
|
Wtek: Sniadanie (Przeczytany 3170704 razy)
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Kalafior będzie na obiad z masłem i smażone żółtka na skwarkach. Niewielka jego ilość jest tolerowana przez mój organizm. 250 ml do Inki i kawy poszło. I 20 gr cukru w czokoladzie. Wychodzi, że na kolację frytki (gdy głodny) lub małego portera (gdy niegłodny). ( zakurzył się już )
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Dziś, w ramach robienia porządków w lodówce, zrobiłam bigos z kiszonej kapusty i resztek wszelakich (mielonka, kiełbasa, boczek, słonina, golonka, pieczarki, kostka smalcu, prawdziwki, a nawet suszone śliwki, no i karkówka) Chyba trzeba część zamrozić bo po trzech dni jedzenia nie będziemy mogli patrzeć na ten bigos Ale w lodówce o wiele przestronniej się zrobiło
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Gavroche
|
Wychodzi, że na kolację frytki (gdy głodny) lub małego portera (gdy niegłodny). ( zakurzył się już ) Nie przecierasz sobie małego portera?
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
renia
|
Dziś, w ramach robienia porządków w lodówce, zrobiłam bigos z kiszonej kapusty i resztek wszelakich (mielonka, kiełbasa, boczek, słonina, golonka, pieczarki, kostka smalcu, prawdziwki, a nawet suszone śliwki, no i karkówka) Chyba trzeba część zamrozić bo po trzech dni jedzenia nie będziemy mogli patrzeć na ten bigos Ale w lodówce o wiele przestronniej się zrobiło Ponoć, czym więcej gatunków mięsa, tym smaczniejszy bigos...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
tutti frutti z kapustą konglomerat, miszmasz. ciężkie położenie. zbitka z niedojadów.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Kryanna
Go
|
Dziś, w ramach robienia porządków w lodówce, zrobiłam bigos z kiszonej kapusty i resztek wszelakich (mielonka, kiełbasa, boczek, słonina, golonka, pieczarki, kostka smalcu, prawdziwki, a nawet suszone śliwki, no i karkówka) Chyba trzeba część zamrozić bo po trzech dni jedzenia nie będziemy mogli patrzeć na ten bigos Ale w lodówce o wiele przestronniej się zrobiło Ja tylko jeden gatunek mięsa: boczek przyprawiony ostro i ugotowany, następnie wystudzony i potraktowany papryką ostrą. Taki przysmak w plasterkach, ogórek kiszony i kilka kostek papryki konserw. - obiadek palce lizać! Żadnego tłuściocha na ciepło nie ruszę, musi być jak kostka masła zwarty i zimny
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
Kryanna
Go
|
Fuj!
T/fuj
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie, no o gustach się nie dyskutuje. Ale zimny boczek?
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No tak, aż się gorąco robi w ustach, może od tego się podgrzeje?
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Blackend
|
Jak się dobrze wyciamka, to może tak.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Dziś królował pachnący salceson biały. Gofer z masłem jako dodatek i chrzan i pomidorki. Chyba już czas na Optykawę i coś na podpałkę.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
renia
|
Omlet z dżemem...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Kryanna
Go
|
Za to ostry. Nie znacie się, za młodzi jesteście. Tego się nie ciamka, to się rozpływa w ustach Ostry od tego język się robi ale warto ugryźć się czasem w niego! Właściwie na optymalnej często się gryzę w język, przeważnie nie warto go sobie strzępić. Jeszcze dzisiaj bez śniadania ;-(
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Może chociaż podwieczorek po drodze?
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
|