renia
|
Już śpisz? Ja wróciłam do gotowanych warzyw (głównie ziemniaków) przed snem. Bez tłuszczu. Pofolgowałam ostatnio z białkiem i czekoladą orzechową (1,5 kg+) i muszę mieć karę...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A czekolada w biurku kusi...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Może ją stamtąd da się wyekspediować? Albo wymienić na 90 % kakao?
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Te gorzkie już mi tak nie smakują.
Z czasem stają się aż za słodkie Spróbuj
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
I nie zjesz jej dużo nawet gdy będzie Ci aż za słodka, taki pożytek.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Te gorzkie już mi tak nie smakują.
Z czasem stają się aż za słodkie Spróbuj Mnie najwyżej 50% smakuje... A z czasem to się może zmienić... I tylko chleb ze smalcem mi będzie smakował... Mam takie fazy na słodkie, potem na omlety, potem na galarety i tak różnie. Ale żółtka na śniadanie muszą być.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Mogą być. Zrobiłem dla siebie 5, a dla Zosi cztyry. Na młodym podgrzybku, z cebulką i masłem. Kołderka z plastra sera. Mniam. Papryka zółta -fuj. Popiłem pół kubka gorącej śmietanki z inką. Albo wymienić na 90 % kakao? bardzo dobrze kupę związuje, że nie chce wylecieć, a do tego niesmaczna.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Fuj... Taki temat przy śniadaniu...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Z tymi fazami na jedzenie coś jest na rzeczy. Miałam taki smak na omleta na słodko i ze dwa tygodnie tę monotonię uprawiałam. A teraz już mi minęło, wolę na wytrawnie. W międzyczasie przyszły "te dni" Dziś na obiad była pizza, ciasto ze strony jedzoptymalnie.pl, na wierzch sos pomidorowy,pieczarki, papryka, chorizo i cheddar. Syta bardzo, zjedliśmy połowę
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Na obiad buraczki na smalczyku z cebulką na ciepło. Odrobina kaszy jaglanej, sos-gulasz i do smaku wątróbki wieprzowe symbolicznie. W 2 miesiące zjedliśmy 10-11 kg marchwi i buraków (6/5)! Niczym króliki! Tak se pomyślałem przed tym zanim obliczyłem w pamięci, że to zaledwie 10-14 gr skrobi na łeb w dniówce. A Doktor pozwolił nawet 150!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Naprawdę Dobrze że mi zabronił
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
W 2 miesiące zjedliśmy 10-11 kg marchwi i buraków (6/5)! Niczym króliki! Tak se pomyślałem przed tym zanim obliczyłem w pamięci, że to zaledwie 10-14 gr skrobi na łeb w dniówce. A Doktor pozwolił nawet 150! Musisz dopchać pyrami
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Z tymi fazami na jedzenie coś jest na rzeczy. Miałam taki smak na omleta na słodko i ze dwa tygodnie tę monotonię uprawiałam. A teraz już mi minęło, wolę na wytrawnie. W międzyczasie przyszły "te dni" Dziś na obiad była pizza, ciasto ze strony jedzoptymalnie.pl, na wierzch sos pomidorowy,pieczarki, papryka, chorizo i cheddar. Syta bardzo, zjedliśmy połowę Ja zamówiłam na niedzielne spotkanie Optymalnych biszkopt z bitą śmietanką z KK-700. Jeszcze go nie próbowałam... Na obiad był dzisiaj rosół z wiejskiej kury. Na kolację dwa ziemniaczki z wody...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W 2 miesiące zjedliśmy 10-11 kg marchwi i buraków (6/5)! Niczym króliki! Tak se pomyślałem przed tym zanim obliczyłem w pamięci, że to zaledwie 10-14 gr skrobi na łeb w dniówce. A Doktor pozwolił nawet 150! Musisz dopchać pyrami Te 150 g to jest "nawet do..." co oznacza maksymalnie i sporadycznie (np. dwa razy w roku u cioci na urodzinach )
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
był dzisiaj rosół z wiejskiej kury. A z której fermy?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Od "baby"... "niesfermentowanej"...
|
|