renia
|
Wolę już żadnych linków nie otwierać...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wolę już żadnych linków nie otwierać... A jak przylecą Kosmosi i będą obrzydliwi, jak ciasto kiwi?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To napuścimy na nich wegusiów.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Black ma niezłe poczucie humoru, co?
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A dziś jajecznica z 6 malutkich jaj, od młodych kurek, a żółtek było w nich 8. 100 g smalcu do tego, spory kleks keczupu i ogórek świeży. Na deser łyżka powideł śliwkowych Tyle pysznego białka, że misia wylizana Radziu, na prądach Ci nakładli o tym białku i wieku biologicznym?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Widze, ze typowo pasterskie sniadanko, wegetarianskie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Widze, ze typowo pasterskie sniadanko, wegetarianskie Tak, bo smalec, był z marchwi wytopiony
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A nie sojowy?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
A nie sojowy? Właśnie to mi zgrzyta w DO w wersji wege, słoninka jest ok, ale zabijanie świnek be, za grzechy jakie... Takie wygibusy logiczne u Adasia i u Ewy Bednarczykowej, majonez i masło wysokobiałkowe, a czekolada wysokotłuszczowa... Ale ja nie mam TEJ czynności
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
I niech Cię Twój Bóg od niej uchowa.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A nie sojowy? Właśnie to mi zgrzyta w DO w wersji wege, słoninka jest ok, ale zabijanie świnek be, za grzechy jakie... Takie wygibusy logiczne u Adasia i u Ewy Bednarczykowej, majonez i masło wysokobiałkowe, a czekolada wysokotłuszczowa... Ale ja nie mam TEJ czynności Nie wolno zabijac zwierzatek, bo to mord jest! Pasc je trzeba i doic!
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
A nie sojowy? Właśnie to mi zgrzyta w DO w wersji wege, słoninka jest ok, ale zabijanie świnek be, za grzechy jakie... Takie wygibusy logiczne u Adasia i u Ewy Bednarczykowej, majonez i masło wysokobiałkowe, a czekolada wysokotłuszczowa... Ale ja nie mam TEJ czynności Nie wolno zabijac zwierzatek, bo to mord jest! Pasc je trzeba i doic! To czysta ekonomia, nie mord. Wiedzą to wszyscy dojarze
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ale zawsze to fajnie ubrac sie w szaty swietoszka za darmoche
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Ale zawsze to fajnie ubrac sie w szaty swietoszka za darmoche Ludzka natura Mózg broni się przed prawdą, tą gównianą, znajduje by-pass i dopisuje ideologię. Podobnie jest z Bogiem czy Kosmitami, "jak to?!tylko żyzna gleba po śmierci, nic tam nie ma?!"
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Mózg pozbawiony ..., nie, nie odkoduję. No cóż, zeżrę dziś ten omlet, który sobie naważyłem.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A dziś jajecznica z 6 malutkich jaj...
A ja do znudzenia te żółtka popite śmietanką. Może jutro zacznę od śmietanki, a potem żółtka, żeby wprowadzić jakieś zmiany?
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A dziś jajecznica z 6 malutkich jaj...
A ja do znudzenia te żółtka popite śmietanką. Może jutro zacznę od śmietanki, a potem żółtka, żeby wprowadzić jakieś zmiany? Zrotuj je troche, usiac na obrotowym krzesle i zazywaj wprowadzajac fotel w ruch ruch rotacyjny
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|