Autor
|
Wtek: Sniadanie (Przeczytany 3163237 razy)
|
|
administ
Go
|
Może jutro zacznę od śmietanki, a potem żółtka, żeby wprowadzić jakieś zmiany? Ale tak to żółtka przytykają! Doktor pisał, że najpierw żółtko...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Kawą popiję, bo faktycznie same żółtka przytykają.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Z tym zoltkiem bym tak nie przesadzal, bo Adam pisal, ze rakotworcze sa. Szpinaku dojedz, bo masz niedobory, popij prozdrowotnym sokiem z Tesco
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
Zdążyłem. Zdążyłem się najeść. Troszkę spóźnione jest to moje śniadanie- ale Szefuuu ... wiadomo, robi ze mnie co zechce. O mały włos, a i patelachę bym zeżarł.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Z tym zoltkiem bym tak nie przesadzal, bo Adam pisal, ze rakotworcze sa. Szpinaku dojedz, bo masz niedobory, popij prozdrowotnym sokiem z Tesco
Właśnie! Zapomniałem, że jajka i mięso czerwone, a szczególnie grillowane jest rakotwórcze, oraz przyczyną wielu chorób cywilizacyjnych. Zaraz tutaj coś sobie zaśrutuję na odtrutkę.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Przed chwiila w Trujce gadali, ze hamerykanskim naukowcom z Bostonu wyszlo, ze najzdrowsza jest dieta srodziemnomorska, bo na niej sa najdluzsze telomery. Nastepnie redaktor, objasnil, ze telomery sa to (uwaga!) koncowki genow Ale wyszlo ogolnie tuczarnianym, ze najzdrowsze jest jedzenie kurczakow, ryb, owocow i warzyw, a niezdrowe jest jedzenie czerwonego miesa i tluszczy zwierzecych.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Wła¶nie! Zapomniałem, że jajka i mięso czerwone, a szczególnie grillowane jest rakotwórcze, oraz przyczyn± wielu chorób cywilizacyjnych. Zaraz tutaj co¶ sobie za¶rutuję na odtrutkę. Na takie coś to tylko śrutować pestki dyni, jak lokalna prezesowa pomorskich optymalnych ...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Przed chwiila w Trujce gadali, ze hamerykanskim naukowcom z Bostonu wyszlo, ze najzdrowsza jest dieta srodziemnomorska, bo na niej sa najdluzsze telomery. Nastepnie redaktor, objasnil, ze telomery sa to (uwaga!) koncowki genow Ale wyszlo ogolnie tuczarnianym, ze najzdrowsze jest jedzenie kurczakow, ryb, owocow i warzyw, a niezdrowe jest jedzenie czerwonego miesa i tluszczy zwierzecych. Bo i rację mają, jeśli wszystko rozpatrują jako dodatek do miski kaszy
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Przed chwiila w Trujce gadali, ze hamerykanskim naukowcom z Bostonu wyszlo, ze najzdrowsza jest dieta srodziemnomorska, bo na niej sa najdluzsze telomery. Nastepnie redaktor, objasnil, ze telomery sa to (uwaga!) koncowki genow Ale wyszlo ogolnie tuczarnianym, ze najzdrowsze jest jedzenie kurczakow, ryb, owocow i warzyw, a niezdrowe jest jedzenie czerwonego miesa i tluszczy zwierzecych. Dekadenckiej trójki się nie słucha! Tylko jedynie słuszne stacje można!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Przed chwiila w Trujce gadali, ze hamerykanskim naukowcom z Bostonu wyszlo, ze najzdrowsza jest dieta srodziemnomorska, bo na niej sa najdluzsze telomery. Nastepnie redaktor, objasnil, ze telomery sa to (uwaga!) koncowki genow Ale wyszlo ogolnie tuczarnianym, ze najzdrowsze jest jedzenie kurczakow, ryb, owocow i warzyw, a niezdrowe jest jedzenie czerwonego miesa i tluszczy zwierzecych. Dekadenckiej trójki się nie słucha! Tylko jedynie słuszne stacje można! Ale tam kaza tylko wode swiecona pic
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
Ech czasy. Wszyscy tacy radośni, a tylko mni zaś najgorsze zostało- mądrym być. Dobrze, że choć głodny nie jestem!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Przed chwiila w Trujce gadali, ze hamerykanskim naukowcom z Bostonu wyszlo, ze najzdrowsza jest dieta srodziemnomorska, bo na niej sa najdluzsze telomery. Nastepnie redaktor, objasnil, ze telomery sa to (uwaga!) koncowki genow Ale wyszlo ogolnie tuczarnianym, ze najzdrowsze jest jedzenie kurczakow, ryb, owocow i warzyw, a niezdrowe jest jedzenie czerwonego miesa i tluszczy zwierzecych. Gdyby tak było, to oni byliby zdrowi i szczupli... Tłuszcze zwierzęce - głównie słoninę - oni już ponad 20 lat temu na śmietnik wyrzucali (wiem, bo szwagier mówił ). A tera jak przyjeżdżają, to łóżko z Ikei u nas się pod nimi zarywa...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ups! Już się poprawiam: Członkini ZG OSO do tego.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale tam kaza tylko wode swiecona pic Wiadomo, że lepiej święconą niż żadną... A niektórym to szkło wodne, albo nawet perhydrol tylko na wszystkie choroby się chce. A czasem nawet jaki wybielacz... Ale śrutowanie najważniejsze.
|
|
|
|
|
|
|
|
|