Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A ja tak: -5 żółtek posadzonych na maśle -trójkącik sera pleśniowego 100g -łycha powideł śliwkowych -200ml śmietanki po popicia. Mlask.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Wlasnie zem obzar wontrupke z suruwkami kapustnymi, oooo allllleee byl wypas....znaczy wyczes, bo wypas jakos tak wegetariansko brzmi Dot. wyczesu oczywiscie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
chill
Go
|
No niezły wyczes i wypas w jednym (surówki)
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Raz żeś się już wyprosił, znaczy dwa razy. * Wobec tego dałeś i tym hamerykańskim i tym polskim ... zarobić, Góralu. Dot. okularów. Grudzień juz, od miesiaca powinienes więc chlapac sie w wodzie! Dorwę Cię. *
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Raz żeś się już wyprosił, znaczy dwa razy. * Wobec tego dałeś i tym hamerykańskim i tym polskim ... zarobić, Góralu. Dot. okularów. Grudzień juz, od miesiaca powinienes więc chlapac sie w wodzie! Dorwę Cię. * Od Nowego Roku bo teraz troche za duzo roboty i w domu i w pracy. Od nowego roku wskocze w ta grupe "nawiedzonych" z noworocznymi postanowieniami- tak jest smiesniej.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Od kilku dni mam smaka na tłuszcz Wczoraj na kolację opitoliłem (dosłownie!) 5 plastrów boczku tak tłustego, że prawie słonina, z musztardą, zamiast tradycyjnych lekkich węgli. Przed chwilą na śniadanie postawiłem sobie żółtka po admiralsku ( ) na maśle i potem przykryte plasterkami masła. Do 7 żółtek pół kostki masła mi zeszło Chyba mam niedobora kalcyferoli
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Od kilku dni mam smaka na tłuszcz Wczoraj na kolację opitoliłem (dosłownie!) 5 plastrów boczku tak tłustego, że prawie słonina, z musztardą, zamiast tradycyjnych lekkich węgli. Przed chwilą na śniadanie postawiłem sobie żółtka po admiralsku ( ) na maśle i potem przykryte plasterkami masła. Do 7 żółtek pół kostki masła mi zeszło Chyba mam niedobora kalcyferoli Ja mam podobnie. Mysle, ze jest to podyktowane pora roku. Nasze organizmy przestawiaja sie na ujemne temperatury i maja wieksze zapotrzebowanie na tluszcz. Obojetnie jak glupio to brzmi to ja mam wlasnie takie doznania - pozna wiosna , przed latam jem duzo mniej tluszczu jak np. teraz.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Od kilku dni mam smaka na tłuszcz Wczoraj na kolację opitoliłem (dosłownie!) 5 plastrów boczku tak tłustego, że prawie słonina, z musztardą, zamiast tradycyjnych lekkich węgli. Przed chwilą na śniadanie postawiłem sobie żółtka po admiralsku ( ) na maśle i potem przykryte plasterkami masła. Do 7 żółtek pół kostki masła mi zeszło Chyba mam niedobora kalcyferoli Ja mam podobnie. Mysle, ze jest to podyktowane pora roku. Nasze organizmy przestawiaja sie na ujemne temperatury i maja wieksze zapotrzebowanie na tluszcz. Obojetnie jak glupio to brzmi to ja mam wlasnie takie doznania - pozna wiosna , przed latam jem duzo mniej tluszczu jak np. teraz. 100% zgoda.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Tłuszczowej epopei ciąg dalszy: -5 żółtek sadzonych na maśle, z masłem -200ml gęstego wywaru z "kluseczkami" z pociętych skórek. Opycha!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Od kilku dni mam smaka na tłuszcz Wczoraj na kolację opitoliłem (dosłownie!) 5 plastrów boczku tak tłustego, że prawie słonina, z musztardą, zamiast tradycyjnych lekkich węgli. Przed chwilą na śniadanie postawiłem sobie żółtka po admiralsku ( ) na maśle i potem przykryte plasterkami masła. Do 7 żółtek pół kostki masła mi zeszło Chyba mam niedobora kalcyferoli "Postawiłem sobie" i "żółtka"- to rozumem i podziwiam, ale ... ale ... ale co to znaczy "po admiralsku"? Gadaj, może być jak na spowiedzi! *
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dziś "w Ikea" półmisek gorących flaków w rozpuszczonym maśle plus "wyciorowe" dodatki uzależniające. Pupsi nie urywa, ale idzie przetrwać. *
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Od kilku dni mam smaka na tłuszcz Wczoraj na kolację opitoliłem (dosłownie!) 5 plastrów boczku tak tłustego, że prawie słonina, z musztardą, zamiast tradycyjnych lekkich węgli. Przed chwilą na śniadanie postawiłem sobie żółtka po admiralsku ( ) na maśle i potem przykryte plasterkami masła. Do 7 żółtek pół kostki masła mi zeszło Chyba mam niedobora kalcyferoli "Postawiłem sobie" i "żółtka"- to rozumem i podziwiam, ale ... ale ... ale co to znaczy "po admiralsku"? Gadaj, może być jak na spowiedzi! * Admin->administracja->admiralicja->po admiralsku. Taki tam woal
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
|