Radzio
Go
|
No to ranek bez jaj! * Ja się nie zawaham dziś ich użyć, a co! * Po wiejsku, skubane sobie zrobię. *
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jak po wiejsku, znaczy, że choryś Bo chłop jadł jaja, jak był chory, a kurę, jak ona była chora
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Za półprawdę mam powód się obrazić. * sięsię Jednak w opisie wyraźnie stoi to, co sobie zrobię. * Mowy nie było jeszcze o jedzeniu. Choremu chłopu zalecają jaja "po doktorsku", a nie "po wiejsku". O! *
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jak do pępka się nie poprawi, to już kapota? Dot. po doktorsku.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
"Po szamańsku". * Po szamańsku, ponieważ na Naszym, Waszym i moim zacnym Forum to nie jest "wsio ryba". *
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
A Ja ostatnio śniadanie przesunąłem na 14.00 Taki Ifik test rano kawełe z masełe tylko
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A Ja ostatnio śniadanie przesunąłem na 14.00 Taki Ifik test rano kawełe z masełe tylko A okno do której masz otwarte? Ja właśnie zjadłem dwa burgery, dwa jaja sadzone i małe frytki z majonezem
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
A okno do której masz otwarte? Do 18.00-20.00 Wychodzą takie 2 - posiłki małe .. musze tylko ww dopasować dla mnie największa zmora Bo jakby na 100% jechał z martwym i siadami po ponad 100Kg to nei miałbym problemu
|
|
|
|
|
|
|
Jazzman
Go
|
A Ja ostatnio śniadanie przesunąłem na 14.00 Taki Ifik test rano kawełe z masełe tylko U mnie śniadanie jest o 16-18
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A okno do której masz otwarte? Do 18.00-20.00 Wychodzą takie 2 - posiłki małe .. musze tylko ww dopasować dla mnie największa zmora Bo jakby na 100% jechał z martwym i siadami po ponad 100Kg to nei miałbym problemu To prawda, rozhulany ruchem metabolizm zdejmuje z pleców część troski o jedzenie. Wp... się wszystko i tyle
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A okno do której masz otwarte? Do 18.00-20.00 Wychodzą takie 2 - posiłki małe .. musze tylko ww dopasować dla mnie największa zmora Bo jakby na 100% jechał z martwym i siadami po ponad 100Kg to nei miałbym problemu To prawda, rozhulany ruchem metabolizm zdejmuje z pleców część troski o jedzenie. Wp... się wszystko i tyle A ja , ... a jaja , a jaja grzmotnę sobie jajcami w patelachę i wyczyn dziś powtórzę. * Niech się się młodzież dobra uczy. *
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dziś muszę być w sklepie, więc spakowałem sobie w plastikowy pojemnik (jak na kulturzystę przystało) słupki z chudego boczku, słupki z tłustego, żółtego sera, pomidorki koktajlowe i pudełko kwaśnej śmietany.
|
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Co to jest? Termodynamika i stechiometria? Dla przeciętnego człowieka to czarna mamba Dla mnie na bank. Termodynamika masakra przedmiot Tyle razy zaliczalem, oczywiscie na poczatku jak cala brac niemal - na sciagawkach. Az w 7 czy 8 terminie...........zapomnialem sciagawek na egzamin I zdalem egzamin okazalo sie, ze mialem te sciagawki od tego przepisywania obkute na blache Uff mnie za 3 razem poszła Jednak sporo osób już pierwszy termin pozaliczało. Ale też sporo i 8 nie zdziałali. Ale żeby masakra eeetam. Ciekawy przedmiot.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dzisiaj zupelnie inaczej patrze na niektorze przedmioty niz kiedys. Zreszta inaczej patrze na cale to studiowanie.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja sobie opędzlowalem kawał tłuściutkiej kaczki z pomidorkiem W Święta specjalnie się nie przejadłem, zjadłem tylko kilka kawałków makowca i sernika oraz kilka Michałków Dużo ryb wszelkiej maści i drobiu, kiełbas, kabanosów, boczku i schabu, bigos i czysty barszcz do picia. Kilka dni odpoczynku, trochę glutenu i dzisiaj latam jak pomylony, energia mnie rozsadza
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jak co dzień dobrze się jada, to w święta nie ma jak się przejeść, bo zwyczajnie się nie chce.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jak co dzień dobrze się jada, to w święta nie ma jak się przejeść, bo zwyczajnie się nie chce. Święta prawda, panie kolego
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
ja pierogi z kapusta, pelne odzywczego glutenu
|
|