Zyon
|
Wiek to tylko cyfra..... Ale przy borwarze powiem
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Nie cyfra, a stan umysłu! Zyon trzymaj poziom!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
juz lapie! Dobrze, ze ktos przypomina jak nie ma Darka!
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
Jak ta baba z filmu Lucy co zdarzylo sie jej uzyc 100% mogzu?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Jak ta baba z filmu Lucy co zdarzylo sie jej uzyc 100% mogzu? Ma dobry układ z Jaśnie Wszechstronnym.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Darek jest wszędzie. Jak Bóg...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Darek jest wszędzie. Jak Bóg... Bóg to pikuś, Darek wie lepiej.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Jak ta baba z filmu Lucy co zdarzylo sie jej uzyc 100% mogzu? Ma dobry układ z Jaśnie Wszechstronnym. Wart pac palaca
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
Śniadanie było dość późno. Była żółtkownica na maśle a do tego kilka plasterków słoniny w ziołach. Taką miałem ochotę...a ta wynika z potrzeby. Co mam się nie słuchać?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
A jak się słuchać nie będę, to jakie sensacyje się przytrafią...i wszystko pójdzie tam, gdzie nie trzeba. O bólu nie wspomnę.
|
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
Zgodnie z powiedzeniem...boli, więc jestem. A potem ibum i po bólu. Albo jakiś błonnik zapoda na ruchy robaczkowe...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Zgodnie z powiedzeniem...boli, więc jestem. A potem ibum i po bólu. Albo jakiś błonnik zapoda na ruchy robaczkowe... Wszystko takie lekkie, łatwe i przyjemne,znaczy bez wysiłku. A tacy Szwajcarzy, to w górach sobie umościli.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Śniadanie na wylocie: -4 jaja sadzone -2 kiełbaski angielskiego typu "sausage" -domowy pączek bez nadzienia, przekrojony i posmarowany grubo masłem. I good marchewka
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|