Dasna
Go
|
Smacznego. Choć spóźnione.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Śniadania w nocy to ja nie potrafię jeść. Nawet jakbym wyjeżdżała na Alaskę... Ja też. W ogóle w nocy nie mogę jeść.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ja jak coś przekąszę (co zdarza się chyba raz na 2 lata) coś w nocy to odczuwam ciężar, jakbym napuchła.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja nawet na weselach jak jestem do rana, to w nocy już nie jem... sporadycznie się zdarza, że coś tam niewielkiego skubnę...np. śledzika...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja jak coś przekąszę (co zdarza się chyba raz na 2 lata) coś w nocy to odczuwam ciężar, jakbym napuchła. Ja dawniej regularnie wstawałem w nocy wyjadać z lodówki zimne mięsa z majonezem Nic mi nie było, wręcz przeciwnie, lepiej się żyłem dzięki takiej dodatkowemu posiłkowi Ale tyrałem wtedy jak wół. Samo przyszło, samo odeszło...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No zimna kielbasa z majonezem w srodku nocy rulez
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Zwłaszcza po pijaku i wszystko wypaćkane dokoluśka A czasem kabanoski i kawałek pomidorka w łóżeczku nad ranem
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No i znowu pokazales swoje nizinno-plebejsko-zulerskie korzenie z tym pijanstwem Ale tak jest w istocie, zwlaszcza podczas nocno-porannych powrotow ta kompozycja smakuje wyjatkowo
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie każdy, tak jak Ty, wraca z dwiema lalkami z bansu
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Śniadania w nocy to ja nie potrafię jeść. Nawet jakbym wyjeżdżała na Alaskę... Ja też. W ogóle w nocy nie mogę jeść. !! On po prostuchce zarcia i koniec. W nocy? Kochani to my ustalilismy te nazwy : dzien, noc, po poludniu, podwieczorek itd.... Nasze cialo zna tylko dwa etapy: glodny i nie glodny. Jezeli chce jesc kiedy ja zaczynam byc aktywny to nie bede mowil...." nie ty teraz nie dostaniesz bo to noc" Organizm chce tego co potrzebuje i jak wola, ze jest glodny to ja mu to daje. Malo ale tresciwie. Poza tym wrocilem i witam wzystkich ponownie!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Witam, witam. Ja też - czym wcześniej wstanę, tym wcześniej zgłodnieję. Lubię jeść tak 2 godziny po obudzeniu. He...
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Podanie jedzenia do łóżka też akceptuje.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tylko zależy czy się jest podającym, czy otrzymującym...
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
A dla mnie to nie jest wcale wazne. Wazne byle razem
|