|
nu
Go
|
Wtrząchnąłem jajecznicę na boczku, maśle, 1 jajo, 5 zółtek, pomidor malinowy, do tego kawa z mlekiem. Life is gooood.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Ja, LG
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A co to takiego to LG?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To taka firma produkująca elektronikę, ale w tym przypadku oznacza "dobre życie".
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wątroba wieprzowa z cebulką na smalcu i pół wielkiego ziemniora oraz, uwaga, herbata z miodem
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
uuuuuuu, ja moge jesc watrobe kazdego dnia ostatnio robilem w sosie smietanowo-pomidorowym ala strogonoff
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
uuuuuuu, ja moge jesc watrobe kazdego dnia Podagry można się dorobić po codziennej solidnej porcji podrobów! Trzeba umiejętnie żółteczkami i śmietanką rozcieńczać!
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Tak wlasnie robie to mysle,ze tego paskudztwa nie dostane. Z reszta "pogarde" mam do czego innego
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A jak tak, to będzie dobrze, bo znałem jednego, co to "był na Kwaśniewskim" i zachorował na dnę, bo zrozumiał, że ma podroby z tłuszczem jeść... Biedni ci, co nie potrafią "Kwaśniewskiego pojąc" ...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja pamiętam młodego Kwaśniewskiego: " zwiększać białko nabiałem-zdrowo, mięsem-niezdrowo", czy jakoś tak
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
Na śniadanie budyń o smaku waniliowym i łyżeczką powideł z jagód własnej produkcji. - 200ml śmietanki 30%, - 120g żółtek, - 1/3 łyżeczki cukru waniliowego, - powidła Na kawę ze śmietanką ochoty nie mam.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Na śniadanie budyń o smaku waniliowym i łyżeczką powideł z jagód własnej produkcji. - 200ml śmietanki 30%, - 120g żółtek, - 1/3 łyżeczki cukru waniliowego, - powidła Na kawę ze śmietanką ochoty nie mam. To rozumiem! Dieta Kwaśniewskiego jest jak trening ciężarowy, skoncentrowany i genialny w swej prostocie
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
120 g zoltek to ile sztuk?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
120 g zoltek to ile sztuk?
Ze 6
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nie detoksuj mi tutaj, pytam autora
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Na śniadanie budyń o smaku waniliowym i łyżeczką powideł z jagód własnej produkcji. - 200ml śmietanki 30%, - 120g żółtek, - 1/3 łyżeczki cukru waniliowego, - powidła Na kawę ze śmietanką ochoty nie mam. Zero puryn + zero pirymidyn + zero GMO = zero zagrożenia takimi tam przypadłościami ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|