jukor
Gość
|
120 g zoltek to ile sztuk?
ByĹo 7 şóĹtek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Gość
|
Co to za Ĺźycie bez ryzyka... Ja sie wylamie watroba wieprzowa cebula gruszka smalec masele
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Na Ĺniadanie budyĹ o smaku waniliowym i ĹyĹźeczkÄ
powideĹ z jagĂłd wĹasnej produkcji. - 200ml Ĺmietanki 30%, - 120g şóĹtek, - 1/3 ĹyĹźeczki cukru waniliowego, - powidĹa Na kawÄ ze ĹmietankÄ
ochoty nie mam. Zero puryn + zero pirymidyn + zero GMO = zero zagroĹźenia takimi tam przypadĹoĹciami ...  Och jej, juz chyba wiem jaki nastepny pacjent bedzie sie tym zajadal az mu uszami bedzie cieklo ...
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja zjadĹem podsmaĹźone na smalcu: kotlet mielony, jajko gotowane i plaster szwedzkiego blodpuddingu ( mÄ
ka Ĺźytnia, krew i wÄ
troba wieprzowa, cukier i przyprawy). MyĹlÄ, Ĺźe Teresie by przypadĹo do gustu poĹÄ
czenie miÄsno-sĹodkie
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
MÄ
ka peĹnoziarnista piszÄ
, gotowy produkt ma 20 g W. Do obiadu starczy
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bez zielonego koloru to Ĺniadanie jest niepeĹno barwne...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Bez zielonego koloru to Ĺniadanie jest niepeĹno barwne... Ano, czerwone i zielone wÄglowodany
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Co to za Ĺźycie bez ryzyka... Ja sie wylamie watroba wieprzowa cebula gruszka smalec masele Gruszka to na zagryche czy jakos ja udusiles w srodku?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Gość
|
MÄ
ka peĹnoziarnista piszÄ
, A kto tam w pisane wierzy?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
MÄ
ka peĹnoziarnista piszÄ
, A kto tam w pisane wierzy? ZwĹaszcza Szwedom
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Gruszka to na zagryche czy jakos ja udusiles w srodku? Kwasem solnym juĹź potraktowana... Â
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Gruszka to na zagryche czy jakos ja udusiles w srodku? Kwasem solnym juĹź potraktowana... Â Nie o taki Ĺrodek chyba chodziĹo
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Gość
|
Co to za Ĺźycie bez ryzyka... Ja sie wylamie watroba wieprzowa cebula gruszka smalec masele Gruszka to na zagryche czy jakos ja udusiles w srodku? Ja czasem do duszonej wÄ
trĂłbki dajÄ kawaĹek jabĹka, bo bez pestek to gorsze niĹź gruszka.
|
|
|
|
|
|
|
|