MariuszM
Gość
|
GDZIE jest zielone?!? nie pale
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
W zasadzie to ciepĹo jeszcze jest.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
W zasadzie to ciepĹo jeszcze jest. NiektĂłrzy juĹź palÄ
, ale tylko godzinkÄ dziennie
|
|
|
|
|
|
|
Deoxys
Gość
|
Niech moc bÄdzie z TobÄ
Â
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Niech moc bÄdzie z TobÄ
 Jest na bank, ja naliczyĹem juĹź 3 posiĹki do 12.45 A jeszcze ziemniak do pracy
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Deoxys
Gość
|
No to pora na mnie, znaczy na Ĺniadanie
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Gość
|
Moc zostala zabrana do pracy jako III posilek Jutro ciagi rwaniowe, wiec trzeba sie podladowac kretyna
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
A to szwu siÄ ucieszy ... .
|
|
|
|
|
|
|
Deoxys
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
CoĹ maĹo tego "zielonego wyciora", jeszcze co w jelitach zalegnie. A ma przecieĹź przelatywaÄ- szybko, szybciutko. Gdyby jednak zalegĹo, bo "spoĹźywnka" z czegoĹ ĹźyÄ musi- "farmacja" juĹź czeka z naukowymi nowinkami ... na coĹ . I byĹoby naprawdÄ Ĺmiesznie, nie tylko dla mnie, gdyby nie to "czegoĹ" i "coĹ", poniewaĹź to nie jest "wsio ryba".
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Raczej laknienie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Gość
|
U jednych pobudza, u drugich hamuje Ĺaknienie. A wszystko uzaleĹźnione od dawki liczonej w szt. i proporcji BTW zaburzajÄ
cej funkcjonowanie nerwowego ukĹadu autonomicznego, albo jak kto woli yin i yang. WiÄcej na www.dr-kwasniewski.pl
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Nie, nie tu nie chodzi o papierosy drogi Adminie ....mam nadzieje, ze niewielu optymlnych pali. bo odchodzi ochota po rozpoczeciu przwidlowego zywienia.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Tak,tak Gavroche i Zyon, wy to juz nic nie musicie mowic Wszystko wiadomo!!!!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Nie, nie tu nie chodzi o papierosy drogi Adminie Nic nie szkodzi, jak mogÄ podaÄ linka o "maszynach jÄ
drowych na pustyni", "diecie kapĹanĂłw", "formule 30g" i takich tam niezrozumiaĹych rzeczach, to czemu nie podaÄ?
|
|
|
|
|
|
|
|