Autor
|
Wtek: Sniadanie (Przeczytany 3168290 razy)
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Patrz Radziu jak ci leśnicy te lasy... rosną . Bez nich to pewnie by w ogóle nic, tylko krajobraz księżycowy.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A jak się okazale prezentują przy segregacji śmieci.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Pomnikowo . Tak sobie myślę że ten twój las to niedobry las. Las dobry to las omijany przez naleśników. To taki las do którego nie można dojechać i dlatego śmiecioroby nic tam nie zostawiają. Las zapomniany kompletnie, zdziczały . Takiego lasu nie ma.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Deoxys
Go
|
Ja bym to nazwał nawet żelaznym alibi A Ci co nie mają owego, idą złym szlakiem wuwuwu
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ja bym to nazwał nawet żelaznym alibi A Ci co nie mają owego, idą złym szlakiem wuwuwu Tyle zrozumiałem: Nie żal sercu DOpóty, DOpóki d u p a, a z nią nierozłączny rozum na czymś miękkim w końcu usiądą- niekiedy wygląda to jak stołek, a czasem jak kanapa, ale najczęściej ... . Wtedy jest Wielka Ulga, która jednak w niczym nie przypomina szlaku, a raczej Mleczną Drogę lub tęczę- obie złudne jak WUWUWU Dot. przydatności alibii i tym samym jest równie przydatne, co w/w pupcia, znaczy obie są całuśne takie. Lekarze, którzy też interesują się tym zagadnieniem , choć podejrzewam, że chodzi im nadal o przyszłe uprawy, wyczytali w raportach, że występuje sporo już nieużywanych, białych placków na mapie regionu pt. Polska. Lekarze, leśnicy, strażnicy, kierownicy... Każden do kręcenia kierownicą. Mają w tym potrzebę, jakąś taką jednomyślną- kręcić. Ziemie te nie są niczyje, są p a ń s t w o w e, znaczy Państwa, a co Państwo potraficie z nimi więcej zrobić niż już zostało zrobione, co potraficie zrobić przesuszanym glebom jeszcze długo uprawnym- choćby na Kujawach ...?!? Dla mnie to jest proste. A co dla mnie jest proste, szybciutko przeliczyłem, dla większości zawiłe. prze ... prze ... Państwo prze... prze... Państwa
|
|
|
|
|
|
|
Deoxys
Go
|
Ja bym to nazwał nawet żelaznym alibi A Ci co nie mają owego, idą złym szlakiem wuwuwu Tyle zrozumiałem: Nie żal sercu DOpóty, DOpóki d u p a, a z nią nierozłączny rozum na czymś miękkim w końcu usiądą- niekiedy wygląda to jak stołek, a czasem jak kanapa, ale najczęściej ... . Wtedy jest Wielka Ulga, która jednak w niczym nie przypomina szlaku, a raczej Mleczną Drogę lub tęczę- obie złudne jak WUWUWU Dot. przydatności alibii i tym samym jest równie przydatne, co w/w pupcia, znaczy obie są całuśne takie. "Żniwa" jak nabity korzeń i przy okazji zebrane muscle jejeje, testosteronowe chłopaki piona !
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Pioncia.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dając wytchnienie , choć przez chwilę, przemysłom lekarskim, farmaceutycznym, urzędniczym(praktycznie złożonych z tzw. natury ludzkiej) przybliżę w kolejnej, śniadaniowej porcji przemysł leśny(też z natury). Przewiążę myśl przez dziesięć sentencji, chemicznie tu zmodyfikowanych i zauważę, że ... przemysł farmaceutyczny wdepnął jednak w las. Na pocieszenie leśnych zasługuje fakt, że- za pośrednictwem tablicy- dostrzegają Czym jest strach i proszą, aby nieznanych owoców nie niszczyć, oczywiście o zjadaniu ze strachu mowy nie ma. Przysmaki leśne- w tym optymalne owoce leśne- dla Nas, Was i zupełnie przypadkowo mnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
Omlet z sosem sliwkowo-kokosowym palcek: maslo 3 zoltka ementaler sos: suszone sliwki francuskie zemlone z ulubionymi przez Renie wiorkami kokosowymi i odrobina wody.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Bez Tahini? Polaczyles BT, bedzie sraka, bos nie pszczola
|
|