renia
|
Omlet z sosem sliwkowo-kokosowym palcek: maslo 3 zoltka ementaler sos: suszone sliwki francuskie zemlone z ulubionymi przez Renie wiorkami kokosowymi i odrobina wody. Ja? Kokosu ja ĹrutujÄ...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No niezle, przeczuwalm, ze cooles sie teraz ujawni i bedzie mial temat do nadawania
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Omlet z sosem sliwkowo-kokosowym palcek: maslo 3 zoltka ementaler sos: suszone sliwki francuskie zemlone z ulubionymi przez Renie wiorkami kokosowymi i odrobina wody. Ja? Kokosu ja ĹrutujÄ... ...nie ĹrutujÄ miaĹo byÄ...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...starej daty jestem...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nu
Gość
|
U mnie golonka w czosnku, papryce i maĹle oraz ziemniak.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Gość
|
U mnie golonka w czosnku, papryce i maĹle oraz ziemniak.
Nu jak zdrowie? Äwiczysz?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja moge zerknalem do lustra i nic nie wylazlo W zle lustro spojrzales widac, bo z tego lustra tylko bezinteresowne chamstwo wylazi jak widze : Po edytomanii nadejszla grzeskomania, ciekawe co dalej, jaka nowa jednostka chorobowa Widze, ze towarzystwo kalamburyczne ma sie dobrze i trolluje w najlerpsze Radzia bym im tam dolepic to by sie zakalamburzyli na amen kalamburzac sie od trolli, klonow, DnO i POpaprancow
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
nu
Gość
|
Dasna, tak, ÄwiczÄ. Niestety nie tak jakbym chciaĹ. TÄskniÄ za przysiadami i martwym ciÄ
giem
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Gość
|
Dasna, tak, ÄwiczÄ. Niestety nie tak jakbym chciaĹ. TÄskniÄ za przysiadami i martwym ciÄ
giem Wszystko powrĂłci do normy i formy.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
giem Wszystko powrĂłci do normy i formy. Ja przez to ucho teĹź mam przymusowÄ
, wielomiesiÄcznÄ
przerwÄ Phi, tam, moĹźe zacznÄ biegaÄ?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
4 şóĹtka + 1 biaĹo na boczku. Do tego póŠgofra orzechowego i gra muzyka.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...biaĹko...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
...biaĹko...
WidzÄ, Ĺźe dbasz o odrobinÄ albuminy oraz ogĂłlny balans aminokwasĂłw?
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie czujÄ obciÄ
Ĺźenia po takim Ĺniadaniu.