administ
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Dziwne sa te zachcianki. Ja nigdy czegos takiego nie przezyle. Ows<em czasami mam ochote na cos tam ale nie miesiacami. To moze trwac chwile. Czesto mam ochote na polskie ogorki kiszone...ochota przechodzi kiedy sobie wytlumacze, ze nie mam szans ich tu dostac. I tak juz 27 lat suie oszukuje
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
He!! hmm, no nie. Plotu trzymac nie musze, juz A z ogorkami to jest tak, ze nie ma tych krotkich w sprzedazy a te tzw cieplarniane, te dlugie nie smakuja zakiszone Ale zawsze mge Ciebie poprosic o pomoc i w drodze powrotnej do domu mozemy sie spotkac gdzeis pod Wloclawkiem na malej czarnej. Ja z mala czarna a Ty z ogorkami Co Ty na to?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Propozycja nie do odrzucenia... BÄdÄ staĹa pod WĹocĹawkiem z ogĂłrkami...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
No wĹaĹnie, teraz jest pod WĹocĹawkiem, a nie we WĹocĹawku! Co za jazda po mieĹcie, jak za wczesnego tow. Jaruzelskiego, jakby jedno auto przypadaĹo na sto rodzin...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A jeszcze niektĂłrzy na rzÄ
d narzekajÄ
...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
2 peĹne jaja 3 şóĹtka 100 g sĹoniny OgĂłrek gruntowy Pomidor Takie Ĺźarcie z nizin...
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Propozycja nie do odrzucenia... BÄdÄ staĹa pod WĹocĹawkiem z ogĂłrkami... Wiedzialem, ze sie zgodzisz
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
2 peĹne jaja 3 şóĹtka 100 g sĹoniny OgĂłrek gruntowy Pomidor Takie Ĺźarcie z nizin... Ano z nizin. Ja zamiast ogorka pije wode ( bo tansza) i dogryzam kozim serem wedzonym
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
2 peĹne jaja 3 şóĹtka 100 g sĹoniny OgĂłrek gruntowy Pomidor Takie Ĺźarcie z nizin... Ano z nizin. Ja zamiast ogorka pije wode ( bo tansza) i dogryzam kozim serem wedzonym Mam teraz fazÄ antymlecznÄ
Tylko masĹo mi smakuje...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Propozycja nie do odrzucenia... BÄdÄ staĹa pod WĹocĹawkiem z ogĂłrkami... Wiedzialem, ze sie zgodzisz Tylko podaj mi przybliĹźonÄ
datÄ kiedy bÄdziesz przejeĹźdĹźaĹ... chociaĹźby z dokĹadnoĹciÄ
do miesiÄ
ca...
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Gość
|
OgĂłrki mogÄ
nie przetrzymaÄ cierpliwoĹci
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Gość
|
WkroczyĹam w fazÄ Ĺniadaniowo- omletowÄ
.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Co wrzucasz na omleta?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Gość
|
Co wrzucasz na omleta? Nic. Tylko jak krojÄ to ciut, ciut dokĹadam Dalfour ze skĂłrkÄ
pomaraĹczowÄ
.
|
|
|
|
|
|
|
|
|