|
Radzio
Gość
|
Ale tylko czasem. Znaczy jak to "tylko czasem"! Lepiej jak sÄ
siad w garnek tĹucze?!? ... s p r z e c i w ...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nie , po prostu u Ĺźony mi smakuje najbardziej.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
A u sÄ
siada teĹź jest Ĺźona? ... PodajÄ
, Ĺźe wszystkie Ĺźony nasze sÄ
, przy czym jedne mniej, a drugie wiÄcej. Dot. strefy klimatu umiarkowanego ... .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Ja nie taki przepadzity, jedna w zupeĹnoĹci mi starczy. Â Jedna problema starcza w zupeĹnoĹci...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
Ja nie taki przepadzity, jedna w zupeĹnoĹci mi starczy.  Jedna problema starcza w zupeĹnoĹci...  OczywiĹcie, jedna doba jedna problema ... . Nie ma potrzeby ĹÄ
czyÄ promocji, co przy braku pazernoĹci sprawia, Ĺźe i owce caĹe i wilcy po nocach nie wyjÄ
.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To jest Ĺliski temat, mocno subiektywny.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
To jest Ĺliski temat, mocno subiektywny. Czyli politycznie jak najbardziej poprawny. Wobec tego rzeczywiĹcie nie ma o czym gadaÄ. O!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja nie taki przepadzity, jedna w zupeĹnoĹci mi starczy.  Jedna problema starcza w zupeĹnoĹci...  Dla niektĂłrych Ĺźona to problema, a dla niektĂłrych samo szczÄĹcie...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
Szefu mĂłj, zgoda! Z jednym podkreĹleniem- jak "samo", to jest autentyczne szczÄĹcie!
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Gość
|
Dzisiaj sniadanie "na bogato" 3 jajka od mlodych kur.... kawalek sera chevrette ogorek kiszony,czosnk marynowany, ketchup cebula masele herbata z trucizna (cukier) ,aby wzbudzic aktywnosc ustroju pole magnetyczne,przeplyw elektronow itd
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jajecznica z zielonym ogĂłrkiem, ale dziĹ z talerzyka.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Gość
|
Jajecznica z zielonym ogĂłrkiem, ale dziĹ z talerzyka. ĹwiÄ
tecznie ?