Radzio
Gość
|
Jakby nie "paczyĹ", to jutro komuĹ siÄ Ĺniadanko naleĹźeÄ bÄdzie. ProszÄ bardzo jakie piÄkne ĹoĹźe, w dodatku z ... moskitierÄ
- jeszcze przed przymrozkami takie budowle byĹy na porzÄ
dku dziennym.
|
|
|
|
|
|
|
nu
Gość
|
Drugi dzieĹ z rzÄdu na Ĺniadanie golonka Dzisiaj z dodatkiem ziemniaka, kalafiora, papryki, pomidora, a to wszystko skÄ
pane w maĹle.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Sporo jest pracy z takim Ĺniadaniem...
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
No tak! Znowu trzeba cos robic Jezeli zrobi sie taka golonke dzienwczesniej to rano sie tylko popdgrzewa. Mozna tez kogos zatrudnic do podgrzewania
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Albo moĹźna sobie wynajÄ
Ä paniÄ
do podgrzewania golonek...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ĺniadanie dobre, ale u mnie to by bardziej na obiad pasowaĹo. Ale kazdy jest inny i dobrze...
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Dzieki Bogu, bo inaczej o czy mielibysmy tu pisac? O bulkach kukurydzianych posypanych mlekiem w proszku i popijanych olejen zalanym w soku z tesco? Szkoda czasu i atramentu. Dlatego wlasnie pytalem w innym temacie
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mnie teĹź jakoĹ bardziej nabiaĹ na Ĺniadanie pasuje, ale zdarza siÄ i miÄso, podroby lub wÄdliny... ZresztÄ
, co to za Ĺniadanie 12.30? Lunch raczej.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A ja dzisiaj znowu şóĹtka popite ĹmietankÄ
. Ale co miaĹem zrobiÄ, jak mam tak spakowane?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
. Ale co miaĹem zrobiÄ, jak mam tak spakowane? Sam bym mÄ
drzej nie zrobiĹ
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
. Ale co miaĹem zrobiÄ, jak mam tak spakowane? Zoltka wywalic bo rakotworcze, smietanke wylac bo skoncentrowana pasza, ot co!
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
nu
Gość
|
ŝóĹtka i Ĺmietana, to bÄdzie moja dzisiejsza przedtreningĂłwka
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Co z wami chlopaki? Ja Lidlu kupilem olej rafinowany, w Tesco sok warzywny i dzisiaj mam dzien prozdrowotny Opamietajcie sie zanim bedzie za pozno!
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
Zaraz wychodzÄ do Biedronki, to lukne tu i tam po odpowiednich pĂłĹkach.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
grenis
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Co tez gadasz! Adam ma wtyki w firmach i wie conieco o ich legendarnej jakosci! Wszystkie z pierwszego tloczenia w odroznieniu od tych z pestek! Ale fakt, tanio Adas ceni swoje zdrowie Zamiast wywalac kase na pestki moreli i zloto to moze niech zainwestuje w olej?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|