|
adampio
Go
|
Co z wami chlopaki? Ja Lidlu kupilem olej rafinowany, w Tesco sok warzywny i dzisiaj mam dzien prozdrowotny Opamietajcie sie zanim bedzie za pozno! hahaha a ja myslalem, ze ty ............ Coz czarny humor trudno dostrzec. Albo jak bys powidzial po polsku: cu zes ty kruca glupi?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ale jak glupiemu powiesz, ze jest glupi to nie uwierzy i jeszcze sie obrazi albo do sadu poda za obraze A jak mu pokadzisz to moze zacznie glowkowac i jakie zwarcie na synapsach zrobisz i glupi moze od tego tolkowania nawet zmadrzeje
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Co tez gadasz! Adam ma wtyki w firmach i wie conieco o ich legendarnej jakosci! Wszystkie z pierwszego tloczenia w odroznieniu od tych z pestek! Ale fakt, tanio Adas ceni swoje zdrowie Zamiast wywalac kase na pestki moreli i zloto to moze niech zainwestuje w olej? A może masło, żółtka codziennie, bułka tarta, wiadro smalcu, wafelek i będzie jak my Tylko po co? Różnorodność jest przecież solą życia
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Ale jak glupiemu powiesz, ze jest glupi to nie uwierzy i jeszcze sie obrazi albo do sadu poda za obraze A jak mu pokadzisz to moze zacznie glowkowac i jakie zwarcie na synapsach zrobisz i glupi moze od tego tolkowania nawet zmadrzeje Dobrze mowiesz- nawet bardzon dobrze. Skad jestes w Polsce?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Co tez gadasz! Adam ma wtyki w firmach i wie conieco o ich legendarnej jakosci! Wszystkie z pierwszego tloczenia w odroznieniu od tych z pestek! Ale fakt, tanio Adas ceni swoje zdrowie Zamiast wywalac kase na pestki moreli i zloto to moze niech zainwestuje w olej? A może masło, żółtka codziennie, bułka tarta, wiadro smalcu, wafelek i będzie jak my Tylko po co? Różnorodność jest przecież solą życia 'My'' to elyta
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Co tez gadasz! Adam ma wtyki w firmach i wie conieco o ich legendarnej jakosci! Wszystkie z pierwszego tloczenia w odroznieniu od tych z pestek! Ale fakt, tanio Adas ceni swoje zdrowie Zamiast wywalac kase na pestki moreli i zloto to moze niech zainwestuje w olej? A może masło, żółtka codziennie, bułka tarta, wiadro smalcu, wafelek i będzie jak my Tylko po co? Różnorodność jest przecież solą życia 'My'' to elyta Lepiej myśleć, że jedna z wielu, jak elita sportowców, chirurgów czy producentów bezglutenowych bułeczek kukurydzianych Elita to cecha, nie zaleta raczej, ale mogę się mylić, bo żółtka codziennie jem...
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Elyta! wiem, wiem o co idzie Opowiedzialbym Wam historie ale nie da sie nie moc wypowiedziec slow. Pisne nie oddaja tresci. Bylem kiewys w elicie ( nie mylic z elyta). Byla to plywacka elita. Czas minal i dzis jestem byla elyta. Dlatego slowo "elyta" kojarzy mnie sie z czyms zaprzeszlm albo z czego sie smiejemy/cie. Obiecuje, ze sie naucze sarkazmu ale nie dzis....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Elyta! wiem, wiem o co idzie Opowiedzialbym Wam historie ale nie da sie nie moc wypowiedziec slow. Pisne nie oddaja tresci. Bylem kiewys w elicie ( nie mylic z elyta). Byla to plywacka elita. Czas minal i dzis jestem byla elyta. Dlatego slowo "elyta" kojarzy mnie sie z czyms zaprzeszlm albo z czego sie smiejemy/cie. Obiecuje, ze sie naucze sarkazmu ale nie dzis.... Obiecanki cacanki. Elita- definicja. Raz na wozie, raz w nawozie. A co do śniadania. Ja dzisiaj na jajcach w budyniu spocznę! A poza tym ... dzień na biało. O!
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Obiecuje, ze sie naucze sarkazmu ale nie dzis.... Lepiej się przyznaj, czym brodę odsiwiasz? He,he - niczym. Ale dziekuje. Moja mama tez pytala mnie o to!!!! Troche siwych wlosow jest ale malo.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Ja dzisiaj na jajcach w budyniu spocznę! A poza tym ... dzień na biało. O!
To co u Ciebie juz snieg. Czy tez masz "snieg"?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
4 pomidory, 1 cebula, pol glowki czosnku, kubek 350ml smietany 30%, troche zoltego sera i szynki, tak zeby sie nie przebialczyc. Niestety w Lidlu nie bylo oleju prozdrowotnie rafinowanego wiec sniadanie jest niepelnowartosciowe
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Aj waj! Czosnek jest aspołeczny, ale na wampiry działa... Czosnek reguluje florę bakteryjną w kierunku zdrowej diety wysokowęglowodanowaj do tego opartej na glutenie, ale wyjaśniać nie będę. Przyjąć na słowo honoru!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ja dzisiaj na jajcach w budyniu spocznę! A poza tym ... dzień na biało. O!
To co u Ciebie juz snieg. Czy tez masz "snieg"? "Snieg" to gwarant "świętego spokoju", że nie łżę! Obiecuje, ze sie naucze sarkazmu ale nie dzis.... Lepiej się przyznaj, czym brodę odsiwiasz? Odymia porządnie- po okularach przecież widać.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Aj waj! Czosnek jest aspołeczny, ale na wampiry działa... Czosnek reguluje florę bakteryjną w kierunku zdrowej diety wysokowęglowodanowaj do tego opartej na glutenie, ale wyjaśniać nie będę. Przyjąć na słowo honoru! Ale szefie...tak....na slowo honoru? Bo nie wiem czy ten czosnek na wysokim korycie mi zrobi dobry wysoki gluten czy moze ten czosnek na niskim korycie zrobi mi bardziej bakterie....iskrzy mi pod kopula A tak w ogole to wlasnie wieszam, zeby mi jaki wampir energetyczny nie zabieral energii. Ogolnie to moze byc takie sniadanko? czy jednak dodac oleum?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|