|
Gavroche
|
Nawet w dobrym filtrze biologicznym nie ma w komorach tego, co tam weszło... To, że "czyści" nie znaczy, "magazynuje"
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale wiara, że "wątroba magazynuje toksyny, a nawet sterydy i dlatego jest niezdrowa" jest wielce pożyteczna dla porządku publicznego!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nawet w dobrym filtrze biologicznym nie ma w komorach tego, co tam weszło... To, że "czyści" nie znaczy, "magazynuje" Dlatego słowo "magazynuje" wzięłam w cudzysłów...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale wiara, że "wątroba magazynuje toksyny, a nawet sterydy i dlatego jest niezdrowa" jest wielce pożyteczna dla porządku publicznego! I za to właśnie Cię beton nienawidzi
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ale wiara, że "wątroba magazynuje toksyny, a nawet sterydy i dlatego jest niezdrowa" jest wielce pożyteczna dla porządku publicznego! I za to właśnie Cię beton nienawidzi nie mowi tego co chca uslyszec, tego potwierdzenia tych odkryc i nowosci
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Porządny producent zwierząt rzeźnych stosuje w żywieniu "paszę oczyszczającą" przed odstawą na skup, różnie długo w zależności od gatunku. Wątroba zaś się szybko oczyszcza w takim przypadku. To samo tyczy trzebieńców, aby ich mięso było "jadalne".
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Jak sterydy nidyrydy,to ja sie pisze. Moze i Dasna sie skusi? Jakis czas temu wspominala o steyrydach
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
wolalbym info np z izoo krakow
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
wolalbym info np z izoo krakow Prawdy raczej nie napiszą...
|
|
|
|
|
|
|
nu
Go
|
...a jutro serca drobiowe na smalcu, skąpane w maślę, z cebulą, czosnkiem i 3 rodzajami papryki w sporej ilości. No i papryczki chilli. Maj oł maj... MLASK
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
wolalbym info np z izoo krakow Prawdy raczej nie napiszą... Jeszcze tego by brakowało. Prawdą się dzielić, świat musiałby chyba zwariować, porządnie.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Na wstepie chcialbym zdemntowac sfabrykowane informacje na moj temat,jakobym spozywal 1 kostke masla dziennie. Jest to wierutna bzdura, poniwaz spozywam tych kostek czy Jajko Zoltka Salami Cheddar Krupczatka Jablko Kekekeczup Szara Renata Masele Smalcele Kwaszona niewstrzasnieta
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A kiedyś śmiałeś się ze mnie, że jem pół kilo tłuszczu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A kiedyś śmiałeś się ze mnie, że jem pół kilo tłuszczu Gavro nie jadam 3. W zoltkach ,boczku,serach, wywarach jest juz dosc tluszczu. Nie musze dowalac 3 kostek 480g tusciu. Startuje w wadze koguciej Dlatego " ". A ile zjadasz T pi razy oko?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|