MariuszM
Go
|
200-300g tak na oko,poniewaz nie waze zarcia
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To nie jest pi...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Skoro 15g cukru to 25kcal (o ile dobrze pamietam) , to 200-300g T moze wazyc 3,1111111
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Na wstepie chcialbym zdemntowac sfabrykowane informacje na moj temat,jakobym spozywal 1 kostke masla dziennie. Jest to wierutna bzdura, poniwaz spozywam tych kostek czy Jajko Zoltka Salami Cheddar Krupczatka Jablko Kekekeczup Szara Renata Masele Smalcele Kwaszona niewstrzasnieta Nawet
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Nawet gdyybys jadl ....to co? Czy ktos ci zabroni jesc wiadro smalcu? Czy nie jest najwazniejsze, dla Ciebie samego fakt, ze jesz tak jak jesc powinienes? Potrzebujesz poklasku? Nie wystarcza Ci Twoje duuuuuuuuuuuuuuuze miesnie? To potrzebujesz pomocy
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A ja dzisiaj tradycyjne śniadanie z dzieciństwa, zupa mleczna i kanapki Zupa mleczna to 200 ml śmietanki i 4 żółtka posłodzone łyżką powideł śliwkowych Kanapki były z żółtego sera, boczku i plastrów pieczarek i pomidorów
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Duuuze miesnie ma Maestro , nie ja
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Duuuze miesnie ma Maestro , nie ja A ma się I trwałe. Ciągle ważę 89-90 kg przy 13-14% bf, a nic nie robię już...nie pamiętam
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
A ja dzisiaj tradycyjne śniadanie z dzieciństwa, zupa mleczna i kanapki Zupa mleczna to 200 ml śmietanki i 4 żółtka posłodzone łyżką powideł śliwkowych Kanapki były z żółtego sera, boczku i plastrów pieczarek i pomidorów Jak ja zjem 250 ml smietanki 38 z 5-ma zoltkami i 100 gr malin o 7.15 to nastepny posilek (Twoje kanapki w ilosci 2) dopiero o 13.15 Tak samo mam po 5 sadzonych jednym calym jajku i 4 zoltkach na gotowanym i podsmazanym bekonie.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Duuuze miesnie ma Maestro , nie ja Sorry, ja nawet nie myslalem o miesniach to byla taka parafraza.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Nawet gdyybys jadl ....to co? Czy ktos ci zabroni jesc wiadro smalcu?
Religa mnie zabrania,to niezdrowe jest. Podobnie jak zasada 200
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A ja dzisiaj tradycyjne śniadanie z dzieciństwa, zupa mleczna i kanapki Zupa mleczna to 200 ml śmietanki i 4 żółtka posłodzone łyżką powideł śliwkowych Kanapki były z żółtego sera, boczku i plastrów pieczarek i pomidorów Jak ja zjem 250 ml smietanki 38 z 5-ma zoltkami i 100 gr malin o 7.15 to nastepny posilek (Twoje kanapki w ilosci 2) dopiero o 13.15 Tak samo mam po 5 sadzonych jednym calym jajku i 4 zoltkach na gotowanym i podsmazanym bekonie. Więcej tłuszczu w śmietance, więcej żółtek, większy objętościowo posiłek Pewnie inny wzrost i waga, skład ciała i metabolizm A ja po takim śniadaniu o 11.00 będę głodny dopiero koło 17.00-18.00
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
A ja dzisiaj tradycyjne śniadanie z dzieciństwa, zupa mleczna i kanapki Zupa mleczna to 200 ml śmietanki i 4 żółtka posłodzone łyżką powideł śliwkowych Kanapki były z żółtego sera, boczku i plastrów pieczarek i pomidorów Jak ja zjem 250 ml smietanki 38 z 5-ma zoltkami i 100 gr malin o 7.15 to nastepny posilek (Twoje kanapki w ilosci 2) dopiero o 13.15 Tak samo mam po 5 sadzonych jednym calym jajku i 4 zoltkach na gotowanym i podsmazanym bekonie. Więcej tłuszczu w śmietance, więcej żółtek, większy objętościowo posiłek Pewnie inny wzrost i waga, skład ciała i metabolizm A ja po takim śniadaniu o 11.00 będę głodny dopiero koło 17.00-18.00
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
+ starosc nie Ra Do Sc
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
+ starosc nie Ra Do Sc Ale ponieważ kolega jest optymalny, powiedzmy, że w drugiej młodości tylu kalorii nie potrzeba
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Bo my wszyscy tacy pośmiewni. Znaczy jajcarze! To dobrze.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ciągle te jaja, to dziś dla odmiany dostałem w zaprzyjaźnionej knajpce: dwa burgery wołowe, na to po plasterku żółtego sera i małe frytki z majonezem Właściciel ze znaczącym uśmiechem zapytał: mięsożerna dieta, co?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Omlet na maśle z 6 żółtek i 1 białka z cynamonem i cukrem pudrem
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja dzisiaj sojowy boczek, kielbasa z soczewicy i gotowane jaja kartoflane. Only vege is real diet.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|