Radzio
Gość
|
Niekoniecznie. A powietrza, fakt. W wodzie jest go zbyt malo.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Koniecznie. A w wodzie powietrza nie ma wcale
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
Yes, yes, yes! Maz mnie! Dot. powietrza. Niekoniecznie pozostaje w mocy mej i ... powietrza.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Yes, yes, yes! Maz mnie! Dot. powietrza. Niekoniecznie pozostaje w mocy mej i ... powietrza. Jeden mÄ
dry goĹÄ powiedziaĹ dawno temu: "wszystko pĹynie" Nie wiem czy zdawaĹ sobie sprawÄ, jak ponadczasowe i wszechkosmiczne jest to stwierdzenie
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
Masz! Masz mnie- miaĹo byÄ.
Poeta, znaczy "hjuston, mamy problem", moze wody jest potrzeba dostarczyc poecie, a gdyby komu przyszla do glowy chec pomocy, to zbilansowanych wlasciwie Skladnikow GO.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Talerzyk ma swoja historie i dlatego jeszcze go mam. Mam przyjaciela, ktory ma wloska restauracje i kiedys wlasnie w tym talerzyku przyniosl mi czubata porcje koziego sera, ktory najprawdopodobniej wyladowalby w smieciach a tak ja go zjadlem na sniadanie do omleta.....oczywiscie nie na raz. Ser zjedzony ale talerz jeszcze jest. Pasuje idealnie do 250 ml porcji budyniu, wiec go urzywam
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
taaaakkk a kozka by nogi nie zlamala
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
Jak powinienem nazwaÄ samca typu Alfa, ktĂłry wĹaĹnie celebruje sobie jajca na Ĺniadanie, celebryta?!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
MoĹźe tak lubi najbardziej? Z patelachy
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
hahahaah i tak bywa jedni celebruja a inni sa celebrowani. Inny powie ! nie wazne jak byle skutecznie celebrowane"
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
no prosze jeszcze z patelni nawet! A czy patelnia tez jest celebrowana wprzudy?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
JuĹź odpisujÄ. W pierwszej kolejnoĹci jajca zostaĹy posadzone, a zaraz potem solidnie wytarmoszone.
W razie niedyspozycji samicy Alfa.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
No to taki celebryta ma syndrom Adama Slodowego
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Celebryta SiS bym nazwal - samodzielny i samowystarczalny.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
taaaakkk a kozka by nogi nie zlamala ....na pochyĹym drzewie...
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
yhy, na pochyle drzewo i Salomon nie naleje
|