Gavroche
|
Kilka dni nie jadĹem jaj i normalnie mi siÄ chciaĹo ZdenaturowaĹem 10 şóĹtek na Äwierci kostki masĹa i popiĹem 200 ml Ĺmietanki z ĹyĹźeczkÄ
miodku
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Gość
|
Pastuszek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
O widzisz! Trzymaj poziom, bo vvv&kooleĹ siÄ obraziÄ mogÄ
.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A ja jÄ
w ryj! 10 şóĹtek sadzonych na maĹle, z wiĂłrkami masĹa i Ĺmietanka do popicia 2 sety. Jeszcze byĹem gĹodny, to kawaĹ sernika, takiego z glutenem i rodzynkami, i GOOD, jak mĂłwi moja platoniczna miĹoĹÄ
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Z braku innych dostepnych atualnie opcji kupilem 2 konserwy, makrele i szprotki. Dodatkowo znalazlem w szufladzie 2 duze zabki czosnku, ktore spalaszowalem z rybkami. I teraz sie zastanawiam kim jestem: bogatym ekscentrykiem czy menelem, bo tylko tacy wg Jego W moga sobie pozwolic na czosnek
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Z braku innych dostepnych atualnie opcji kupilem 2 konserwy, makrele i szprotki. Dodatkowo znalazlem w szufladzie 2 duze zabki czosnku, ktore spalaszowalem z rybkami. I teraz sie zastanawiam kim jestem: bogatym ekscentrykiem czy menelem, bo tylko tacy wg Jego W moga sobie pozwolic na czosnek Masz wyrozumiaĹych wspĂłĹpracownikĂłw. JW to gada takie rzeczy, Ĺźe chyba jednak nie zrozumiaĹ swojego 4S...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
Przepraszam, "supli"- tak miaĹo byÄ!
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
Zyon swoim wiekiem mataczy, zrobiĹem wiÄc dwie wersje tego samego spostrzeĹźenia. MoĹźe choÄ w jednym przypadku nie zaĹapiÄ siÄ na jego ignora.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Oj tam zaraz mataczy! Jak sobie dodaje to albo mĹodziutki, albo stareĹki... A kobiety po dwudziestce przewaĹźnie zawsze sobie ujmujÄ
...Â
|
|
|
|
|
|
|
|