Radzio
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Cholerka, zaraz zajrze do kosza jak tak mowita
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Gość
|
WĹaĹnie, a tak nie wiadomo co z tymi biaĹkami zrobiÄ. Â
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Cholerka, zaraz zajrze do kosza jak tak mowita No masz! BiaĹko do kosza... Lepiej do zlewu, bo dobrze przetyka/zatyka*... * niewĹaĹciwe skreĹliÄ.
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Gość
|
Ja wylewam do sedesu. U mnie rurÄ od zlewu zatyka biaĹo jaj. Tym bardziej, Ĺźe po zmywaniu naczyĹ po tĹuszczu zlew wrzÄ
tkiem przelewam dla lepszego "spĹywu" O by siÄ wtedy z biaĹkiem staĹo ? Brrr
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Gość
|
Ja wylewam do sedesu. U mnie rurÄ od zlewu zatyka biaĹo jaj. Tym bardziej, Ĺźe po zmywaniu naczyĹ po tĹuszczu zlew wrzÄ
tkiem przelewam dla lepszego "spĹywu" O by siÄ wtedy z biaĹkiem staĹo ? Brrr
Ja wynoszÄ do ogrĂłdka. DostaĹam dziĹ od Pani Zofii KuzioĹa - m.in. w sprawie zlewu - http://dziecisawazne.pl/dom-bez-chemii-cz-1-soda-oczyszczona/ .
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ĺťe soda to nie chemia?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
No popa.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Ĺťe soda to nie chemia? Soda oczyszczona nie, ale kwaĹny wÄglan sodu, czyli E 500b pewnie juĹź tak.  Bo wszystko E jest be...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dawniej, jak babcia nastawiaĹa mleko na zsiadĹe w takim kamiennym garze, co to w Ĺciankach miaĹ kultury mleczne pewno sprzed wojny, to mĂłwiĹa: tylko wrzÄ
tkiem nie myÄ, ani proszkami, Ludwikiem moĹźna, Ludwik to nie chemia.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
Moherowy, taki z glutami, mni pod nosem zaparkowaĹ. O!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
nie wolno jaj na codzien, bo na amen poprzecieraja szlaki metaboliczne a jak wiadomomo, przetarte szlaki to jak przetarte portki.....chodzic sie nie da
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A na Ĺniadanie wysokobiaĹkowe kanapki: -plaster sera x3 -plaster boczku x3 -plaster karkĂłwki x3 -plastry gotowanych ziemniakĂłw x6 Do syta i ciut.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Wontrubla z suruwami z kapusty. Potem mleczne jakies smigne zeby sie pozbyc nadmiaru tych puryn i pirymidyn
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|