Autor
|
Wtek: Sniadanie (Przeczytany 3145573 razy)
|
administ
Go
|
Tradycja najważniejsza!
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Tradycyjne przecieranie szlakow..... i za duzo bialka Pamietam, ze jak czytalem te DDP, to na poczatku padlo gdzies, ze "smietane i majonez uznaje za produkty wysokobialkowe, wyjasnienie dlaczego bedzie w rozdziale 6". Czytam, przedzieram sie przez ten slowotok i szukam uzasadnienia tej teorii, w koncu jest. Czytam i oczom nie wierze: autorka uznaje je za produkty wysokobialkowe dlatego, ze ......optymalni ich za czesto uzywaja A co ma poczac biedny czytelnik, ktory nie jest optymalny i nie wie kto to opymalni? Musi sobie dopasowac to "chomonto"?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Tradycyjne przecieranie szlakow..... i za duzo bialka Pamietam, ze jak czytalem te DDP, to na poczatku padlo gdzies, ze "smietane i majonez uznaje za produkty wysokobialkowe, wyjasnienie dlaczego bedzie w rozdziale 6". Czytam, przedzieram sie przez ten slowotok i szukam uzasadnienia tej teorii, w koncu jest. Czytam i oczom nie wierze: autorka uznaje je za produkty wysokobialkowe dlatego, ze ......optymalni ich za czesto uzywaja A co ma poczac biedny czytelnik, ktory nie jest optymalny i nie wie kto to opymalni? Musi sobie dopasowac to "chomonto"? Nie mam pojęcia, kto łyka te brednie i jakie to jest "rozwinięcie" Kwaśniewskiego?!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No jak to kto, przeciez Adasko Pisal cos o bialku w majonezie przeca
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Czyli owsianka?
A gdzie tam, trzy żółtka sadzone z dodatkami dają mi na śniadanie i nawet zjadłbym może coś innego, ale nie chcę się odzywać, aby na gorsze się nie zmieniło...
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Potreningowe śniadanko: -6 jaj -50g sera żółtego -100 g masła -dwa ziemniaki -200ml śmietanki z łyżeczką sacharozy Muszę złapać kilka kilo
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Lepsze jest wrogiem dobrego
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Potreningowe śniadanko: -6 jaj -50g sera żółtego -100 g masła -dwa ziemniaki -200ml śmietanki z łyżeczką sacharozy Muszę złapać kilka kilo Na kiego grzyba ci pare kilo zbednego balastu?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
Wybrzydzaj, wybrzydzaj, to zamiast pomidora dostaniesz sok z tesco albo wiadro szpinaku
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Potreningowe śniadanko: -6 jaj -50g sera żółtego -100 g masła -dwa ziemniaki -200ml śmietanki z łyżeczką sacharozy Muszę złapać kilka kilo Na kiego grzyba ci pare kilo zbednego balastu? "Nie noszę niczego, czego nie da się napiąć" Prosta fizyka, Zyon, zawziąłem się na 200 snatchy 32 ką w 10 minut. Kiedy założę kamizelkę 17,5 kg, to robię 30 powtórzeń 32kg w minutę, a bez tylko lekko ponad 20... Zresztą zawsze dobrze się czułem chodząc w wadze 95-96kg.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No dobra, czyli co, wiecej jesz czy cwiczysz na mase?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
No dobra, czyli co, wiecej jesz czy cwiczysz na mase?
A jaka jest różnica? Więcej jem, więcej śpię, wrzuciłem trochę ćwiczeń z najcięższymi odważnikami z małą liczbą powtórzeń. Więcej pełnych jaj, więcej mięsa, więcej węgli i śmietanki Każdy kilogram wagi ciała zwiększa możliwości jego wykorzystania, bo duży może więcej Po prostu nie użyjesz tych pięciu kilo, których nie masz Moje wszystkie rekordy siłowe robiłem ważąc 95-96kg, może czasem z ogonkiem, niewykluczone, że do wytrzymałościówki też potrzeba podobnych parametrów? http://www.fight24.pl/art-eksperyment-w-budowaniu-masy-i-sportowej-wydolnosci/
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Moze i cos w tym jest, od czasu kiedy moj odwaznij zaczal sie zblizac niebezpiecznie do 1/3 wagi ciala to jakos ciezej mi sie nim robi.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Moze i cos w tym jest, od czasu kiedy moj odwaznij zaczal sie zblizac niebezpiecznie do 1/3 wagi ciala to jakos ciezej mi sie nim robi.
Widzisz? A 32kg to dokładnie 1/3 z 96kg
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Śniadanko mistrzów: -słuszny plaster boczku -słuszny plaster karkówki -50g smalcu -2 duże pyzy Wszystko pokrojone w kostkę i odsmażone, pycha.
|
|
|
|
|
|
|
|
|