administ
Go
|
Pyzy! Nie jadłem od lat... Tylko te żółtka i żółtka, co za monotonna dieta!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Pyzy! Nie jadłem od lat... Tylko te żółtka i żółtka, co za monotonna dieta! A mi właśnie wyszły jaja i tak zastępczo...dobre pyzki, domowe.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Pyzy z omastą, spoco na węglowodany...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Zapomniałem dobredzieci połechotać! Adasiu kochanieński na pyzach też goldenproporcjum wyjdzie! Tylko trzeba z głową postępować. A gili gili...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ten cytat mi się wyżej nie wkleił... Śniadanko mistrzów: -słuszny plaster boczku -słuszny plaster karkówki -50g smalcu -2 duże pyzy Wszystko pokrojone w kostkę i odsmażone, pycha.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Kolejki tylko w rybnym dzisiaj były...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Zapomniałem dobredzieci połechotać! Adasiu kochanieński na pyzach też goldenproporcjum wyjdzie! Tylko trzeba z głową postępować. A gili gili... Adasko teraz sie burakami fascynuje i sokami z nich, pewnie w Tesco kupuje - "W przypadku buraków to magnez, potas, żelazo, miedź, mangan, witamina C i kwas foliowy (B9), oraz inne aktywne biologicznie związki."
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I perukę sobie kupi...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Pewnie już ma!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Śmierdzące kiełbaski! Rarytas.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zapchałem się żarciem Ze dwa tygodnie "podganiałem" apetyt i tyle, dłużej się nie da. Ale to chyba dobrze, bo jakie niepotrzebne szlaki by się poprzecierały... Dziś skromniutko: -4 żółtka -50g masła -szklaneczka 150ml soku pomarańczowego (sam cisnąłem) z braku innych węgli.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Sok z warzyw, szczególnie buraczany - to podstawa wg najnowszych zaleceń dietetycznych, proszę się poprawić!
|
|
|
|
|
|
|
|