|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
Zyon
|
Jak krwawe, to za szczelne raczej...  W zasad Testu Buraczkowego, w ktory wierzy Adasko to nieszczelne, bo puszczaja do moczu i kalu
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
Wontrupke wsunalem z surowkami, i smazonymi buraczkami. Teraz boje isc do ubikacji...no i ten nadmiar miedzi tez straszny, choc podobno niedobor straszniejszy, Adam radzil pic z miedzanych rurek zeby dosuplementowac. Panie amin jak zyc? Poradz pan cos
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
A ja skromniutkie Ĺniadanko: -plaster twarogu od baby -plaster masĹa od innej baby -Ĺycha dĹźemu od mojej mamy Nie kupujÄ nigdy twarogu od baby co ma rĂłwnieĹź masĹo i ĹmietanÄ, bo wiadomo...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Gość
|
Ja kupuje od faceta co ma jajka,twarog,smietane
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Widze, ze koledzy wszyscy sie zapisali do Hannibalowskiego klubu spod Hali Mirowskiej
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Ja kupuje od faceta co ma jajka,twarog,smietane Nic pewnego, ale tak sobie myĹlÄ, Ĺźe ten twarĂłg uboĹźszy jest o tÄ ĹmietanÄ, a pĹacisz za oba... KupujÄ teĹź tzw. stĹuczki za pĂłĹdarmo, czyli jaja, gdzie skorupka jest naruszona, ale ciÄ
gĹoĹÄ bĹony zachowana.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Widze, ze koledzy wszyscy sie zapisali do Hannibalowskiego klubu spod Hali Mirowskiej Niestety na wichurÄ trzeba siÄ przejechaÄ, ale nie ma tego zĹego, bo moĹźna zapolowaÄ na "kurÄ zderzakowÄ
".
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Gość
|
Wazne,aby smoetana byla tlusta,aby lycha stala i ladnie pachniala Zyon ja w Lidlu i Netto sie stoluje
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
CzÄsto do Netto teraz zajeĹźdĹźam, bo wybudowali nowy market akurat na mojej trasie z pracy do domu. NajczÄĹciej kupuje tam jajka bo sÄ
pakowane po 30sztuk i nie trzeba siÄ babraÄ tak jak w Biedronce po 10szt.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|