Gavroche
|
Ale ja pamiÄtam, Ĺźe "chleb macany, to chleb kupiony"...
..."towar macany naleĹźy do macanta"...tak byĹo... "Pieczywo dotkniÄte uwaĹźa siÄ za zakupione". O, tak byĹo, no dobra, moĹźe byÄ bochen.
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Gość
|
A ja ostatio tylko takie biore  a te jak na impreze ide :lol piÄkne opakowania - a gdzie takie majÄ
?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
W kurniku...
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Gość
|
A cha. Hahaha
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Gość
|
U mnie na ostatnie sniadsnie bedzie wedzona makrela,brukiew oraz kwaszony z masele i majonozele. Kupilem ladna makrele z glowa,poniewaz ryba zazwyczaj zaczyna psuc sie od glowy. No dobra przyznam sie, byla tansza od tej bez....
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Brukiew? U Reni byĹeĹ?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Gość
|
U Muszkieterow bylem,zwa to rowniez rzodkiew-chyba
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
U Muszkieterow bylem,zwa to rowniez rzodkiew-chyba Daikon? Taka duĹźa, biaĹa marchewa?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Gość
|
Ja wol
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Gość
|
Nie no taka powiÄkszona biaĹa marchewa to biaĹa rzodkiew - A brukiew bardziej mi przypomina biaĹego buraka
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Brukiew daje gorzki smak mleka niestety... Dlatego nie nadaje siÄ dla karmicielek!Â
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
WĹaĹnie mi siÄ Ĺniadanko potreningowe pyrkoli: -3 maĹe kartofelki -3 plastry boczku -plaster schabu pieczonego -50g smalcu Ziemniory utarte, wÄdliny pokrojone i wszystko siÄ smaĹźy na maĹym ogniu w formie placka.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A gdzie elementy rotacji? No jaj nie ma, mlecznych nie ma, czerwonych wÄgli nie ma, chemii spoĹźywczej nie ma, glutaminianu nie ma, aspiryny nie ma...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale smalec jest wiÄc od biedy moĹźe byÄ.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
To moĹźe bĂłlu gĹowy nie bÄdzie...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
DziĹ na Ĺniadanie mam jajecznicÄ z 5 jaj z groszkiem i pomidorkiem na maseĹku i filiĹźanka gÄstego rosoĹu do popicia.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
U ĹaĹ! Jakie zakwaszajÄ
ce... W pewnych okolicznoĹciach naturalnie.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
w gosciach to musialem tego schabopszczaka z kartoflami zjesc
|
|