Autor
|
Wtek: Sniadanie (Przeczytany 3144876 razy)
|
Radzio
Go
|
Dot. też czytania gazet w tym wątku, zdecydowanie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Radzio! A kto dziś papier czyta, jak wszystko w necie jest...
|
|
|
|
|
|
|
JTKirk
Go
|
coś w tym jest.... ale...tęsknię czasami za słowem pisanym wydrukowanym komfort czytania nieporównywalny !
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Radzio! A kto dziś papier czyta, jak wszystko w necie jest... Dzień dobry Źródełkowi, wobec tego! Zima jest licha, to choć przez żołądek serce pocieszę. Dziś dzień na biało, ale ... ale najpierw berety z widelcem w sobie zrotuję. A co u Państwa w trzewiach zaskrzypi, bo przecież nie śruta z wyciorem?!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
coś w tym jest.... ale...tęsknię czasami za słowem pisanym wydrukowanym komfort czytania nieporównywalny !
Może i tak, ale w necie jest informacja natychmiast, a w dzienniku, tygodniku... Po czasie.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja jeszcze nie wiem do końca, ale mam smaka na salceson ze śmietanką.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Uuu! Który typujesz?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
na salceson ze śmietanką. Najlepszy wypas w warunkach polowych. Więcej nie trzeba przez kilka dni, jak salceson podrobowy!
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Najlepszy wypas w warunkach polowych. Na Śląsku, da się kupić w mięsnym sklepie, gorące krupnioki.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
To, to rozumie!!! To jest jedzonko!!!!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
To, to rozumie!!! To jest jedzonko!!!! O! Adaś, drugi. Tego się obawiałem, że będziecie teraz mię się plątać. Wobec tego długostrawnego medytującego zapamiętuję jako "Adaś", a Ciebie jako "Duńczyk", a żeby nie było zbyt infantylnie "Dun"! Dodatkowo, wiedząc, że obrażanie się na mię nie leży w Twoim interesie, pozwolę sobie odmieniać ten beztroski zwrot grzecznościowy. Witaj Dunie Źródełkowy!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dzień dobry Źródełkowi! Dziś ser za podstawkę będzie mnie służył, taki dziurawy, jak stare, niepotrzebne przecież kalesony. O! I ... "masele w ..." .
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Długostrawny - podoba mnie się. Ęę.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A, to smacznego.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
To, to rozumie!!! To jest jedzonko!!!! O! Adaś, drugi. Tego się obawiałem, że będziecie teraz mię się plątać. Wobec tego długostrawnego medytującego zapamiętuję jako "Adaś", a Ciebie jako "Duńczyk", a żeby nie było zbyt infantylnie "Dun"! Dodatkowo, wiedząc, że obrażanie się na mię nie leży w Twoim interesie, pozwolę sobie odmieniać ten beztroski zwrot grzecznościowy. Witaj Dunie Źródełkowy! hmmmm, nie bardzo wiem o co Ci chodzi ale napewno masz racje.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To tylko pewnie jakiś radziowy rebus, to nic groźnego...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|