|
administ
Go
|
U nas śniadaniowa nuda, bo wszyscy wprawdzie jedzą co innego na śniadanie, ale od kilku lat to samo i pełnoporcjowo... I tak jest dobrze.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Dzisiaj koleżanka w pracy w końcu nie wytrzymała i zapytała: - dlaczego rujnujesz sobie zdrowie tymi jajkami? odpowiedziałem jej - bo chcę iść szybciej na rentę. Łykła to
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Widocznie burczysz jej do ucha te same, nudne kawałki. Łykła? Co łykła??? ... Rozumem. Też będzie tak chciała, iść wcześniej na rentę. Niech łyka te jajca, ale danym kobietom umiarem!
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
U nas śniadaniowa nuda, bo wszyscy wprawdzie jedzą co innego na śniadanie, ale od kilku lat to samo i pełnoporcjowo... I tak jest dobrze. U mnie jest podobnie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
U nas tylko w niedzielę na śniadanie wszyscy jedzą to samo... Chyba, że czasami dzieci zaczynają posiłki od...obiadu...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dzisiaj koleżanka w pracy w końcu nie wytrzymała i zapytała: - dlaczego rujnujesz sobie zdrowie tymi jajkami? odpowiedziałem jej - bo chcę iść szybciej na rentę. Łykła to Bez popity?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Dokładnie, bo jajca są złe i tak też jest w jej przypadku, bo pochłania ogromne ilości słodyczy.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jak to dobrze, że są tacy, co im jajca, śmietanka i czerwone mięso szkodzą! I niech słodycze będą dla nich osłodą...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale niektórzy twierdzą, że dodanie do słodyczy odpowiedniej ilości chudego białka, to całkiem sensowna opcja.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Naturalnie... A jaką fajną książkę kucharską można pod taką dietę napisać!
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Słodycze i mięso? To żadna "dieta".
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A ja tylko pół literka śmietanki 36% po treningu. Wiosna jest, bo apetyt spada. Koło wejścia do mojego sklepu, w holu galerii, rozstawili swoją "wyspę" jacyś Hindusi. Mają przyprawy, dziwne ryże, chipsy z krewetek, galaretki z kokosa i many, many more. Wczoraj siedziała na stoisku najpiękniejsza Hinduska na świecie. Dzisiaj wpadam, żeby zajrzeć do nowych żabek, a dzisiaj siedzi inna najpiękniejsza Hinduska na świecie. Wiosna, mówię wam.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
A ja tylko pół literka śmietanki 36% po treningu. Wiosna jest, bo apetyt spada. Koło wejścia do mojego sklepu, w holu galerii, rozstawili swoją "wyspę" jacyś Hindusi. Mają przyprawy, dziwne ryże, chipsy z krewetek, galaretki z kokosa i many, many more. Wczoraj siedziała na stoisku najpiękniejsza Hinduska na świecie. Dzisiaj wpadam, żeby zajrzeć do nowych żabek, a dzisiaj siedzi inna najpiękniejsza Hinduska na świecie. Wiosna, mówię wam. niezle masz jazdy po tej smietance, kto by pomyslal
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No, a to tylko 1:4:1, aż się boję pomyśleć jak lecieli egipscy kapłani po 1:7:0.5.
|
|
|
|
|
|
|
|