administ
Gość
|
DziĹ w szkole uczyli siÄ robiÄ kanapki na zajÄciach technicznych - chleb, margaryna i duĹźo zielonego jedzenia. I dobrze, bo zgodnie z wytycznymi 5*wio...Â
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
DziĹ w szkole uczyli siÄ robiÄ kanapki na zajÄciach technicznych - chleb, margaryna i duĹźo zielonego jedzenia. I dobrze, bo zgodnie z wytycznymi 5*wio... A potem konsumpcja...Â
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
W szkole zawsze uczyli dobrze ,ale dziĹ ,to juz kosmos ,zielenina na zajeciach praktycznych ? Mega czad
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
ĹmierdzÄ
ce kieĹbaski i kranĂłwÄ w szklanej butelce do szkoĹy siÄ bierze... Â Wszyscy wiedzÄ
kto Dziadkiem, ale to bardzo tolerancyjna szkoĹa. DajÄ
ĹźyÄ...Â
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jak siÄ umiejÄtnie z dzieciakiem pogada i wytĹumaczy, to daje sobie radÄ w szkole i nikt nie widzi Ĺźadnych odmiennoĹci.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
ĹmierdzÄ
ce kieĹbaski i kranĂłwÄ w szklanej butelce do szkoĹy siÄ bierze... Â Wszyscy wiedzÄ
kto Dziadkiem, ale to bardzo tolerancyjna szkoĹa. DajÄ
ĹźyÄ... hahahah, to sie nie nazywa tolerancja tylko strach przed palnieciem czegos glupiego. Wyobraz sobie sam sytuacje: - odprowadzasz syna do szkĂłly - jak mowisz, Panie wiedza kim syn jest , albo kim dziadek <twojego syna jets - Panie nie maja zielonego pojecia o diecie, a jezeli nawet maja, to i tak nie powiedza, ze znaja bo zakazano - czy w dalszym ciagu uwazasz, ze nie chca o diecie mowic? ONE SIE BOJA O TEJ DIECIE MYSLEC Ale to ich problem Milego wieczoru. ja wlasnie dojechalem do Amsterdamu i mam amiar soedzic tu kilka milych chwil w super towarzystwie!!! Oczywiscie mam moja zone na mysli. Pozdrawiam wszystkich goraco!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
MaryĹka jest teraz na nowotwory i epilepsjÄ, a nie dla zdrowych koni.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
To bardzo dobre lekarstwo, sama nazwa juĹź leczy
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Potreningowo poszĹo: -8 şóĹtek -50g şóĹtego sera -150g masĹa -200ml Ĺmietanki -dwie ĹyĹźeczki dĹźemu jagodowego. Taka ciÄĹźarĂłwa to pewnie poleĹźy w przewodzie ze trzy dni, bo dĹźem nie poszedĹ jako pierwszy.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To prawda, angielski double cream 52% czasem za mnÄ
chodzi...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Lepsze od marychy ? no co ty ? jak to moĹźliwe.ĹMIETANÄ to siÄ w kupuje od DOBRODZIEJKI ,a nie angielskie papry
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Tyle biaĹka po treningu ,to teroryzm objÄtoĹciowy,a szkoda bo trawienie na raty mniej obciÄ
ĹźÄ
.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
"Dobrodziejka", "papra", gdzie ja tu k......a trafilem?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Tyle biaĹka po treningu ,to teroryzm objÄtoĹciowy,a szkoda bo trawienie na raty mniej obciÄ
ĹźÄ
.
Bo ja wiem? Ze 35g B. Jem dziennie koĹo 100g, w sam raz na jeden posiĹek.
|
|
|
|
|
|
|
|