Diogenes z Synopy
Go
|
Ja mam najlepiej kiedy krążę wokół 1:3-4:1. Przy gorszych białkach Ww spadają poniżej jedności, a przy lepszych nawet mogą delikatnie przekraczać. Lwia część Ww idzie jako samodzielny posiłek węglowodanowo-tłuszczowy na kolację. Ale ktoś kiedyś sobie chwalił Ww właśnie na śniadanie, takie podkręcenie tarczycy z rana. ta, zauważyłem, gdy jadę na podrobach i żółtkach zdecydowanie Ww przekraczają 1 . Ja najbardziej lekko czuję się po posiłkach 1:5:1 . Ale staram się wcisnąć białko, więc schodzę z tłuszczu. Ale wtedy wyngla trza i d..a Jednak ziemniaki z rana to zły pomysł > Ciężko za jednym razem zmieścić węgle, gdy odpuści się na śniadanie. Chyba torty podkręcę cukrem
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Zmierz cukier na czczo, powinien być >100. I każdy powinien zarabiać powyżej średniej krajowej. Nie oceniam czy to, w danym przypadku, z górki czy pod górkę, jedynie zamieszczam cytaty. http://dr-kwasniewski.pl/?id=2&news=127
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Jakm makiem zasiał
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A co tu o "patologiach" pomiarów gadać. Jak te przodki wcześniej żyli w takiej nieświadomości bez tabletek i insuliny przez tyle setek tysięcy lat, jak nie byli poprawnie zdiagnozowani?
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mieszanie białek: -85g boczku -50g żółtego sera -4 jaja -100g masła -ogórek kiszony.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
kichy masz dziurawe jak rzeszoto przez ten ogien reakcji krzyzowych
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Czuję jak mi przeciwciała atakują trzustkę, aż trzeszczy.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Gavroche jesz to ? Czy tylko udajesz ,by śmieszniej było?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Śniadania? Jem, zwykle koło 11.00.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ale chyba nie tyle co napisałeś ?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jeszcze kawał sernika dojadłem.
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A po dzisiejszym marszu takie śniadanko: -100g twarogu -8 żółtek perliczych -150g masła -garść skwarów -miseczka pikli z indyjskich warzyw o nazwie okra (takie mini cukinki). Przysmak śniadaniowy to nazywamy z Zyonem.
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
A po dzisiejszym marszu takie śniadanko: -100g twarogu -8 żółtek perliczych -150g masła -garść skwarów -miseczka pikli z indyjskich warzyw o nazwie okra (takie mini cukinki). Przysmak śniadaniowy to nazywamy z Zyonem. Jak długi i jak intensywny był ten marsz, że się zainteresuję, i po jakim czasie od zakończenia marszu to królewskie śniadanko?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Tylko 6km, ale w 45min. Posiłek po 4h od zakończenia.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zasadą życia jest gromadzenie, nie trwonienie. Rafinaty trwonią zapasy substancji regulatorowych. Budyń prozdrowotny składa się z zupełnie innych ingrediencji, Adamie.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Otoz to
|
|