Diogenes z Synopy
Gość
|
50 st C . Nada siÄ, ale trochÄ nieporÄczne. Suszarka wystarczy w tym wypadku. DoradĹş lepiej czym najproĹciej dojechaÄ z Katowic do Ustronia o porze porannej. Tylko nie wymyĹlaj hybrydowego samochodu z wypoĹźyczalni
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Co by tu zjesc...moze maslo a moze smietane.....niech nie rzuce okiem w notatki z wczoraj i przedwczoraj. Ech bycie tym foodisem zobowiazuje...
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Jak jesteĹ chĹopo-robotnikiem to zupÄ...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No nie wiem, zupe jadlem 3 dni temu u mamy i wyrobilem W na tydzien, teraz musze dorobic B do proporcjum, bo wiesz, mi sie zupa trawi 3 dni, po talerzu na dzien
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
No tak, prostota kluczem do sukcesu A piersi mi od tych kurzych hormonow nie urosna?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Dobrego nigdy za wiele...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ta, a potem bede sie musial odchudzac glodowkami i pic mocz przed zwazeniem.....nic z tego
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
To wrzuÄ wszystkie dana za i przeciw, zrĂłb wykres koĹowy i sĹupkowy, tabelkÄ do tego to bÄdziesz miaĹ wszystko czarne na biaĹym...jak krowa na rowie czy jakoĹ tak...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Za duĹźo postĂłw klikacie, moi drodzy. Przy 30 na dobÄ trzeba posypaÄ gĹowÄ popioĹem. Ciekawe czy z wÄgla, drewna czy torfu, nie ma na to tabelki?
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Och wy platni posterzy, jak patrze na wasze wycyzelowane posty to nie mam watpliwosci, ze sa oplacone Zeby chociaz BTW mialy dobre, to bym przymknal oko
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
Ostatecznie zbadalem co mam w zapasie pod reka i skroilem 2 pomidory, 1 ogorka i cebule, zalalem to smietana 18% Bieluch, i zjadlem pogryzajac Faruki Mlekovita. BTW: nieznane kalorie: nieznane przewidywany czas trawienia: nieznany czas sytosci: nieznany tabelka: brak. 2/10
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Diogenes z Synopy
Gość
|
chleb ( z jajek i masĹa), wÄ
trobianka, i jeszcze raz masĹo, natka pietruszki, plasterek pomidora, kieliszek kiszonego barszczu, 2 plastry czarnego salcesonu. Deser - kawa z uht30, mus porzeczkowy ze ĹmietankÄ
bitÄ
.
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Gość
|
Faruki Mlekovita. http://ezakupy.tesco.pl/pl-PL/ProductDetail/ProductDetail/2003012068011 Mlekovita ZakopiaĹskie SpecjaĹy Faruki korbacze wÄdzone PrzekÄ
ska serowa 100 gNo rewelka:- ser podpuszczkowy parzony, niedojrzewajÄ
cy. - 52,90 zĹ/kg - skĹad: mleko pasteryzowane, sĂłl spoĹźywcza, stabilizator-chlorek wapnia, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna - zawartoĹÄ tĹuszczu 16,5%. wapnio stabilizowane wapniem. MNIAM
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Gość
|
No dobra nie bÄdÄ taki i teĹź siÄ podzielÄ:Dzisiaj za gorÄ
co, wiÄc jednak nic z topionych twardych tĹuszczy. Na zimno:- kapucha kiszona mocno odciĹniÄta 500g - pieprz (duĹźo) - olej sĹonecznikowy klarowany 100g - szprotki w sosie pomidorowym 300g (czytaÄ co jest w puszce, Ĺźeby nie byĹo zdziwienia) WymieszaÄ do uzyskania jednorodnoĹci w poĹźÄ
danym stopniu. WszamaÄ na zimno.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Gość
|
|