Teresa Stachurska
Go
|
Polecam czarny salceson z czarną porzeczką na przystawkę i lody na deser
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Na fotoszopie z każdego można zrobić grubaska... Pani Renia daje radę bez fotoszopa. 891px × 1 300px (przeskalowany do 80px × 80px) A nie mowilem Renia? Ze powstanie na ten temat kolejny inspirujacy post? Ano mówiłeś... Pewno z Ciebie prorok jaki...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dlatego puscilem dzisiaj kupon w totka Choc totek w porownaniu do Adama to w zasadzie gra w kolko i krzyzyk
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
vvv
Go
|
Dlatego puściłem dzisiaj kupon w totka picture or never happened
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Adek, jestes jak zwykle do tylu w netach, dzisiaj sie mowi "pics or it didn't happen"
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
W lotto się nie gra, tylko płaci podatek od nadziei. Ale to tak jak z tym Żydem Ickiem, co pytał Boga z pretensją, dlaczego nie daje mu wygrać w grę losową! Na co Siła Wyższa: Icek, ty daj mi szansę, ty zagraj chociaż raz...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No puscilem przy okazji, bralem caly pojemnik sledzi, bo bede robil salatke, a totek byl w tym samym sklepie, to co mi tam, biednego nie stac zeby grac w gre dla bogatych?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
vvv
Go
|
W kabarecie było takie jakżeż typowo polskie życzenie do Jina z butelki: tak z pamięci opisowo: I życzę sobie, by sąsiad mój, ta menda straszna, skreślił te swoje szczęśliwe liczby w totka, te co zawsze, i żeby trafił szóstkę i żeby zgubił kupon i żebym ja ten kupon znalazł.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No puscilem przy okazji, Tak się statystycznie ponoć najczęściej wygrywa i koniecznie na chybił-trafił
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
W lotto się nie gra, tylko płaci podatek od nadziei. Ale to tak jak z tym Żydem Ickiem, co pytał Boga z pretensją, dlaczego nie daje mu wygrać w grę losową! Na co Siła Wyższa: Icek, ty daj mi szansę, ty zagraj chociaż raz... A ile na tym mozna stracic?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Łoj! Albo jeszcze więcej...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jak się człowiek wkręci, to wypłata lekko może przelecieć. Poznałem kiedyś w Niemczech chłopaka, który wspominał przy swojej żonie: - Ciężko było na początku, pamiętasz Kasia, same placki ziemniaczane tylko jedliśmy, bo nie było na więcej. - Taaa, powiedz lepiej prawdę jak było, przegrałeś całą swoją wypłatę na automatach do gier. Co ty myślisz, że ja nic nie wiem?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Tak się statystycznie ponoć najczęściej wygrywa i koniecznie na chybił-trafił Kabała to to nie jest ale ... 241*241*241=13997521 Czyli mniej więcej tyle ile jest możliwych kombinacji 6 z 49. Następnie bierzemy 241 pięcioliterowych wyrazów, zakończonych na"a", żeby było ładniej. I robimy tabelkę, która to przelicza wte i wewte. Aby wygrać w dzisiejszym losowaniu, należałoby mi wybrać w kolejności następujące wyrazy: norma psina sadzaZawsze to jakieś bardziej ludzkie, niż cyferki jest. A ile jest zabawy w rozkminianiu co też to może oznaczać. Nie grałem i dobrze bo tych wyrazów to bym nie wybrał. Jakbym dziś wyrobił normę, nakarmił psinę i ubrudził się sadzą to taki happy bym nie był.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Dziś Pan Zyon nie wygrał, abstrahując od tego czy grał czy tylko chciał, bo nikt nie trafił, ani szóstki, ani plusa. Piątka to tylko 6tysi.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
6 tysi, to nawet pracować się niektórym nie opłaca.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Ajajajajaj, w czwartek można było łatwo wygrać !!!wylosowano: 17 28 34 36 43 47sauna werwa pracaWystarczyło mi wykumać, pełne zapału zdanie: Pomimo, że gorąco jak w saunie, werwa do pracy jest.
|
|
|
|
|
|
|
|