Autor
|
Wtek: Sniadanie (Przeczytany 3167168 razy)
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
ja kupuje bokserki stylonowe, bo opływowe są, figi odpadają - są tak wycięte, że klejnoty bokiem wychodzą. Dla kogo oni to produkuję, dla dzieci ?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No wlasnie tez chce stylonowe, bo szybko schna, nie tak jak bawelniane. Ale po prostu zostaje tylko internet.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
No wlasnie tez chce stylonowe, bo szybko schna, nie tak jak bawelniane. Ale po prostu zostaje tylko internet.
masz link, to nie mój wujek ma ten sklep . http://www.moraj.pl/pl/oferta/99,bielizna-meska/139,kapielowki.htmlte za 31 zł przetestowałem, z 40 razy już pływane i nie rozpadły się jeszcze ! więc ok ( kupiłem w textilu za 19 zł ) w basenie będą krócej (chlor )
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Też tego typu noszę, ale kupione na tyle niedawno, że jeszcze starczają. Patrzyłeś na działach odzieżowych w marketach, tam z reguły mają akceptowalne sklepy. Ostatnio kupiłem dzinsy za 20 zeta (porządny materiał, żadne cienkie badziewie), od razu wziąłem dwie pary.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Też tego typu noszę, ale kupione na tyle niedawno, że jeszcze starczają. Patrzyłeś na działach odzieżowych w marketach, tam z reguły mają akceptowalne sklepy. Ostatnio kupiłem dzinsy za 20 zeta (porządny materiał, żadne cienkie badziewie), od razu wziąłem dwie pary. Gdzies czytalem porownanie obuwia do biegania znanej firmy New Balance i Livergy z Lidla, wyszlo, ze w Chinach robi to ten sam producent z tych samych materialow, a jedynie logo naklejaja i stad te NB 5 razy drozsze
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
Na forach tematycznych czasami są fachowcy co mają dokładnie obcykane jakie firmy w jakich fabrykach swoje produkty wytwarzają. Ostatnio czytałem, że użytkownicy Iosa dostali androida jako niby nową aktualizację, byli zachwyceni jaką Apple nową wersję opracował. Podstawa, to wypromować własną markę.
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Gdzies czytalem porownanie obuwia do biegania znanej firmy New Balance i Livergy z Lidla, wyszlo, ze w Chinach robi to ten sam producent z tych samych materialow, a jedynie logo naklejaja i stad te NB 5 razy drozsze . a Wy myśleliście, że co? W Bangladeszu najki czy ribuki ekskluzywną fabrykę wybudowali i drogie, bo super technologie i materiały? Rano robią dla sradasa, a po południu dla bazarowców. Ino naklejka inna. Możesz sobie nawet zamówić takie buciki powiedzmy z napisem Blackend ( musisz oczywiście ileś tysięcy zamówić )
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
dziś gorący temat. Znowu jajka. obiad. Z uwagi na to, iż temperatura gwałtownie spadła z 37 na 29 ( no 30 niech będzie Coś na rozgrzewkę. Gorący Kubek . Bynajmniej nie Knorsa, ani nie Sriniar. Czas przygotowywania i prostota, miała też znaczenie w doborze dzisiejszego menu. GSO w odpowiedniej proporcji? - a jakże. Do zagotowanej śmietanki30 ( na wodzie, nie bezpośrednio na gazie), dodałem 10 rozbełtanych żółtek. Bełtanych z cukrem ponad 2 łyżeczki, i pół łyżeczki krochmalu oraz smak waniliowy. Wyszły dwa nie za duże gorące kubki ( bełtane do zagęszczenia średniego stopnia) jeden clasic wanilia, drugi Choco z dodatkiem czekolady . Smacznie, zdrowo i pożywnie i najadłem się. Nie mówiąc już o rozgrzaniu Polecam budyń żółtkowy na chłodniejsze dni
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ja na cały dzień .
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Na dzień dwie pary mi wystarczą.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
i odmiana, deska serów. w serze 100 gr zarzuciłem 25 gr białka - w maśle nie wiem ( Adam musiał by obliczyć ) ogórek małosolny średnio pasował, lepsza by była PRL- owska malinówka, ale nie miałem. Na drugie śniadanio-deser - do kawy chapnę UHT dużej mocy z borówkami i cukrem. Jutro będzie święto, z tej okazji zakupiłem piękne wędzone podgardle na wojskowa jajecznicę z rana ! Będzie bal ! Czołem!
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Na śniadanie lody, waniliowe
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
i odmiana, deska serów. w serze 100 gr zarzuciłem 25 gr białka - w maśle nie wiem ( Adam musiał by obliczyć ) ogórek małosolny średnio pasował, lepsza by była PRL- owska malinówka, ale nie miałem. Na drugie śniadanio-deser - do kawy chapnę UHT dużej mocy z borówkami i cukrem. Jutro będzie święto, z tej okazji zakupiłem piękne wędzone podgardle na wojskowa jajecznicę z rana ! Będzie bal ! Czołem! Za dużo jesz...
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
musiał by obliczyć Święta zasada - przestrzegana od święta. Powinniśmy pamiętać o świętej zasadzie nieprzekraczania 50 gramów węglowodanów na dobę. Skoro ktoś chce na przykład koniecznie zjeść kromkę chleba, w porządku, niech to uczyni, ktoś ma ochotę na dwa ziemniaki, mogą być. Jakiś owoc? Proszę bardzo, podobnie jak kawałek czekolady lub jakiś deser. Ale zawsze należy liczyć, liczyć i liczyć 50 gramów! Bo cukier to biała śmierć, spowodował wśród ludzi więcej szkód niż alkohol. tytoń i narkotyki razem wzięte.
|
|
|
|
|
|
|
|
|