Gavroche
|
Aaa, że maślanka? Maślanka to prawie woda.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Cholerka, nie ma nic o zoltkach i zespole odstawiennym
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Widac jakcys nie doDeDuPowani...
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
dziś niedziela, więc śniadania wyjątkowe, świąteczne. 5 żółtek, 50 gr masła, 100 gr gotowanej marchewki patelka, podgrzałem masło z marchewką. Dorzuciłem żółtka. Zabełtałem. Przyprawy: szczypta kurkumy, ostra papryka, odrobina soli himalajskiej oraz estragon, który spowodował wyjątkowość. Pysznie B:T:W 1: 4.15 : 0.55 752 cal
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Już też kilka razy jadłam żółtka na maśle z marchewką gotowaną...he
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A ja nigdy. Ale szpinak i lebiodę z jajkiem jadłem. Dzisiaj na śniadanko też żółteczka, a co! Męczące to DDP, rzucam w diabły. Jeszcze nie wiem co i jak, na razie głodu brak, bo te naładowane akumulatorki z mięśni odzyskuję. Ale jaja będą bankowo!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Skoro jutro będą jajka na twardo, to dzisiaj będzie jajecznica w ramach prozdrowotnej rotacji.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Męczarnia tylko żółtka i żółtka ,dobrze że pogoda dopisuje ,24 stopnie w Gdańsku super
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Tutaj też ciepło się zrobiło, dlatego zimny kubek: -8 surowych żółtek -250ml śmietanki 30% -dwie łyżki syropu karmelowego. No, teraz można stawić czoło niedzieli.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A ja nigdy. Ale szpinak i lebiodę z jajkiem jadłem. Dzisiaj na śniadanko też żółteczka, a co! Męczące to DDP, rzucam w diabły. Jeszcze nie wiem co i jak, na razie głodu brak, bo te naładowane akumulatorki z mięśni odzyskuję. Ale jaja będą bankowo! Hehe i co, nie bylo rekrodziku? Ja wciagnalem miche gulaszowej, doprawiona paroma lyzkami smietany President 30%. Zdecydowanie moja ulubiona smietana.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
President 30%. Zdecydowanie moja ulubiona smietana.
Różnie im wychodzi, nie zawsze tak samo ukwaszona. Nieraz jest kosmiczna, nieraz średnia. Otwieram na dwa dni przed spożyciem denko (w lodówce) . Do deserów lepsza jest 36 - óstka - lepi się od dodatków
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A ja nigdy. Ale szpinak i lebiodę z jajkiem jadłem. Dzisiaj na śniadanko też żółteczka, a co! Męczące to DDP, rzucam w diabły. Jeszcze nie wiem co i jak, na razie głodu brak, bo te naładowane akumulatorki z mięśni odzyskuję. Ale jaja będą bankowo! Hehe i co, nie bylo rekrodziku? Ja wciagnalem miche gulaszowej, doprawiona paroma lyzkami smietany President 30%. Zdecydowanie moja ulubiona smietana. Liczyłem, że mi IQ do 148 skoczy, ale nic z tego, do MENSA mnie nie wezmą... Uzależniony jestem od mlecznych, to co poradzę?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Mensa jest do przedluzania siuraka albo zwiekszania cyckow przez jajoglowych chudzielcow i nic wiecej Na antropologii przerabialismy motywy, kiedy testy pokazywano dzikusom i wykladali sie na rzeczach, ktore mialy "cywilizacyjny sznyt"
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Wiem, wiem, tak samo uważam, ale na miłośników pokonywania norm nie poradzisz.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Wiem, wiem, tak samo uważam, ale na miłośników pokonywania norm nie poradzisz. Z normami nie ma co wojowac, conajwyzej mozna czekac na nowe
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Przy odpowiedniej dozie cierpliwości, można się doczekać takiej modyfikacji norm, że dzisiejszy dobry wynik, będzie jutrzejszą chorobą.
|
|
|
|
|
|
|
|