|
Diogenes z Synopy
Go
|
i jakie wysublimowane
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Feria smaków normalnie.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
dziś 4-5 placków serowe przepis 141, z masłem. Podstawa smaku to dobre składniki. Twaróg śmietankowy z Czarnkowa, masło Lurpark (niepatriotycznie), łój do smażenie z młodych opasów, jajka od kur znajomych. Placki zostały z wczoraj ( można podgrzać, wtedy z masła wychodzi kwintesencja smaku podczas rozpuszczania na ciepłym placku). Na ciepło wczoraj zrobiłem z kwaśnymi jabłkami robaczywymi parę szt ( przepis chyba 143 ? ) plus masło - puder i malina zesmażona. Niebo. Łyżeczką popiłem śmietanę ukwaszoną 30. No i obowiązkowo z rana - kawa i tort.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Dzisiaj na śniadanie wysublimowane nic, bo pogańskie obżarstwo mięsa z ognia się szykuje.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Tu niektórzy mają tak samo, ale ja standardowo: trzy sadzone żółteczka, masło i pomidorek... Jakie monotonne to żarcie na szczęście...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nuda jak diabli, ale jak to wydłuża życie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wiadomo - rotacja...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kurczę, a dla mnie idealny zestaw to twarożek ze śmietanką i żółtkami na słodko. Owszem, jadam inne rzeczy na śniadanie w ramach rotacji. Ale jak powiedział pewien linoskoczek: "Naprawdę żyję tylko na linie. Reszta jest czekaniem".
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Kurczę, a dla mnie idealny zestaw to twarożek ze śmietanką i żółtkami na słodko. Bez smazenia, na surowo miksujesz?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Kurczę, a dla mnie idealny zestaw to twarożek ze śmietanką i żółtkami na słodko. Bez smazenia, na surowo miksujesz? Czasem robię serniczek z patelni Mariusza, czasem Twój przysmak śniadaniowy, bez cukru oczywiście, wtedy obrabiam. Ale szybciej i prościej i tak najbardziej lubię na surowo.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
co ma pokręcić. Ostatnio byłem na poczcie, a tam zamiast normalnych książek - są same książki ''lecznicze '' , zielarskie , fit-zdrowotne ,wegeteriańskie , dietowe . Czekając na swoja kolej przeglądnąłem dwie z nich ( nie Anię Lewandowską i jej diety ) . Pierwsza to ,,Dieta w chorobach krążenia i serca '' i druga to '' Dieta dla cukrzyków '' . Tą się zainteresowałem. Nie wierzę w to co widziałem. Powinno być tam zaznaczone w słowie wstępnym, jeżeli chcesz przejść szybciej na rentę to korzystaj z tych przepisów pełnoziarnistych. Taki pomocniczek do przygotowania się do wizyty do lekarza orzecznika ( odpowiednio wcześniej zastosować ). To nie była księgarnia specjalistyczna, tylko zwykła poczta.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Lepiej przestań chodzić na pocztę, bo się rozchorujesz...
|
|
|
|
|
|
|
|