Gavroche
|
Ja mam dwa kotlety schabowe z karkówki, plastry masła i malutkie, przepyszne pomidorki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dzisiaj w trojce jakas pani zachwalala soje, ze zdrowa i powinno sie z niej jesc majonezy, bo zdrowsze niz te z jajek
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ano oni mogą wszystko jeść oprócz wieprzowiny chyba... Obym ich zapachem nie zwabiła... A żołądki gęsie u nas tylko mrożone sprzedają.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
A żołądki gęsie u nas tylko mrożone sprzedają.
sezon zaczyna się chyba za miesiąc na gęsi, czyli masz sprzed roku. Ja się czaję na tłuste gąski które sobie przetopię na smalec.
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
wielkie halo U mnie w stawku żaby zawsze idą spać do zamrażarki.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
co dziś może być na śniadanie ? Wiadomo, sezon na borowiki Dziś mieszane, połowa z białym spodem i połowa z zielonym spodem. Zółtkownica na maśle z koprem, z dwóch podgatunków borowika wydaje się mieć pełniejszy smak. Bosko ! Sernik do kawy na zroszonej rano trawce dopełnia klimatu.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Piękny widoczek na zdjęciu...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dzisiaj śniadanie w trasie: -parówki -ser żółty -majonez -śmietanka. Słaby sklep znalazłem, na drugi posiłek będę miał mieszankę orzechów, dopiero wieczorem coś normalnego wpadnie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Węglowodanów nie masz...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jadłem wczoraj na kolację. W schowku mam czekoladę gorzką w odwodzie. A i ze śmietanki, majonezu i parówek parę gram wpadnie, oszukane wszystko dzisiaj. No i w orzeszkach jest sporo.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
a parówki to co ? Ww - głównie celuloza i maltodekstryny i syrop glukozowo-fruktozowy i chyba gumy jakieś . ja tez dziś węglowodany mięsne z kaszanki i czekolady polanej po serniku optymalnym.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Dzisiaj śniadanie w trasie: -parówki -ser żółty -majonez -śmietanka. Słaby sklep znalazłem, na drugi posiłek będę miał mieszankę orzechów, dopiero wieczorem coś normalnego wpadnie. Też tak na wyjeździe lubię, tylko bez sera i majonezu.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
a parówki to co ? Ww - głównie celuloza i maltodekstryny i syrop glukozowo-fruktozowy i chyba gumy jakieś . W składzie tylko skrobia i soja, w analizie mają 4g Ww. Ale ja tam im nie wierzę.
|
|
|
|
|
|
|
|