Gavroche
|
P...., poczekam na odpowiedź.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nie wiem, żona kupowała.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No oczywiście, u nas dzień bez Biedronki jest dniem straconym, obecność obowiązkowa.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
pasztet swój i trzy żółtka. Dżem i natka . Ogórek kisz. Kawa na biało. Kostka niedobrej czekolady gorzkiej.
Obiad dziś planuję. Racuchy ( nr 144 ?) na łoju z młodych opasów z jabłkiem z robakiem, przesmażonym na maśle. Do zapicia president ukwaszony 30.
wczoraj o 21:00 musiałem zjeść 4 plastry sera z masłem. Zachcianka.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja wontruble z suruwami, ale za chudo wiec kubek smietanki zott w promocji ze stokrotki
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Zima idzie ostra, to i jeść się chce. Ja po treningu zgłodniałem na: - 6 wielgaśnych żółtek - 6 plastrów salami z owcy - masło - śmietanka 36% z łychą dżemu.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...a na deser chleb ze smalcem?...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Zima idzie ostra, to i jeść się chce. Ja po treningu zgłodniałem na: - 6 wielgaśnych żółtek - 6 plastrów salami z owcy - masło - śmietanka 36% z łychą dżemu. Ho ho ho ,to duża zmiana u Ciebie ?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
W stosunku do...? Zwykle tak jem.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Pisałeś co innego jak na serio pytałem
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Znaczy się, musowo jeść ciągle to samo? Doktor zabronił urozmaicać, a ja nie doczytałem?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
nr 14 KK-700 racuszki na gorąco. Białka ubite prawie wszystkie wywaliłem i tak urosło na proszku. Na skwierczący łój z młodych opasów strzelający na plackach nałożyłem masło z krowy karmionej jeszcze trawą z doliny Iny. Cóż to był za widok! Jaka symbioza! Wyglądało to tak jakby oba tłuszcze się rozpoznały, że pochodzą z jednej zagrody . Patrzyłem krótką chwilę na te głębię, w której się przenikały niczym, niczym dwa wygłodzone stworzenia, zanim rozpłynęły się w moich ustach, z czereśnią w sosie własnym. Użyłem jajek od mojej pani, twarogu śmietankowego z Czarnkowa i munki glutenowej. Minusem tej potrawy jest to, iż nie daje znaków kiedy przestać . Kiedy ze sceny zejść niepokonany . Dziś się udało, mam policzone w sztukach Kawa robusta/ arabica (50/50 ) ze śmietanką nie wymagała już deseru. Bo co mogłoby dorównać?
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A ja dzisiaj wedzona makrele popilem kubkiem smietanki.....
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Za proste to...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No malo skomplikowane, kupilem, zjadlem, nic nie kombinowalem...
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|