|
Teresa Stachurska
Go
|
Słonina wędzona może być jeszcze lepsza?
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Ja mam dostępną słoninę wędzona, smaczna , ale ma feler. Jest za słona . A biorę od innego producenta podgardle wędzone, boskie . Tak jakbym dla siebie sam robił. A niestety słoninę ma b rzadko, ale jak ma - to wypas. Słonina wędzona z mięsem, po 6,50 za kilo.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No pewnie, przetopić i będzie akurat na chleb ze smalcem.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To dobry przepis, który powoduje pożądaną wartość bojową w zimowych warunkach.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Taka ruska pancerna czekolada
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie wiem dlaczego, ale mnie zbytnio nie smakuje. Kupowałam kilka razy i jakoś nie za bardzo smakowała mi. Wiem, że niektórzy lubią jajecznicę na słoninie, a ja wolę na tłustym boczku, albo na podgardlu wędzonym...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Słoniny i kurczaków wędzonych się nie kupuje, no chyba, że kto ma smaka na wędzonego high meata...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Te przyjełczałe wędzą?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jasne i śmierdzące kurczaki. To samo z "gotowymi" na ruszt ochłapami mięsa, suto przyprawami posypanymi.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
kurczaki to pierze się w pralce w jakimś płynie i na rożen. Wędzenie faktycznie też zabija zapach . I zapiekanki i luksusowe kiełbasy drobiowe. Mało rzeczy jest pewnych . Jajko, cukier .
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Mało rzeczy jest pewnych . Jajko, cukier . Właśnie, do cukru pudru potrafią kokainy dosypać! A później mówią, że cukier uzależnia.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jasne i śmierdzące kurczaki. To samo z "gotowymi" na ruszt ochłapami mięsa, suto przyprawami posypanymi. Ależ to tylko dobro...co samo przypełzło i grilować nie trzeba.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Przyjemnie w gardełko łaskocze.
|